S těmihle nemluvte! Ti jsou proti Babišovi, slyšel prý Harapes od svého volebního týmu

02.10.2016 18:50

Vlastimil Harapes, jenž kandiduje do senátu v barvách hnutí ANO, přesvědčoval na Praze 6 voliče, aby dali hlas právě jemu. Na tom by nebylo nic zvláštního. Poněkud nezvyklá situace nastala až v okamžiku, kdy možného budoucího senátora oslovila jedna novinářka a žádala ho o rozhovor. Krátce na to se k baletnímu mistrovi přitočil jeden ze členů volebního týmu a Harapesovi důrazně doporučil, aby s některými novináři nemluvil.

S těmihle nemluvte! Ti jsou proti Babišovi, slyšel prý Harapes od svého volebního týmu
Foto: ANO
Popisek: předseda hnutí ANO Andrej Babiš s kandidátem do Senátu Vlastimilem Harapesem

Baletní mistr Vlastimil Harapes se rozhodl kandidovat do senátu. V minulosti už novinářům prozradil, že se jde do politiky učit nové věci. Jelikož senátní volby opravdu klepou na dveře, kandidáti v ulicích rozmlouvají s voliči a snaží se je přesvědčit, že by měli dát hlas právě jim. Baví se i s novináři, protože se hodí každá publicita. U Vlastimila to ale občas vypadá trochu jinak. Když ho oslovila redaktorka serveru Echo24.cz, jal se odpovídat na její otázky, jenže po chvíli k Harapesovi dokráčel muž z volebního týmu, který jej nabádal, že politici ANO s některými novináři raději nemluví.

„Neuplynuly ani dvě minuty a z hloučku se vynořil jistý muž s plackou hnutí ANO, který panu Harapesovi naznačil, že novinářka je z média, jež je silně protibabišovské a že by s ní tedy Harapes mluvit neměl. Na otázku proč s dodatkem, že ostatní kandidáti do senátu nemají s rozhovory problém, odpověděl už Jaroslav Holý, jak se muž později redaktorce představil, že Echo píše mnoho článků proti hnutí ANO a bojí se toho, že by nebyla zachována objektivita,“ poznamenává server k dnešnímu dění.

Celý text najdete zde.

O chvíli později nechal pan Holý Harapese s novinářkou mluvit, jen vyjadřoval naději, že článek bude objektivní a bude bráno v potaz, že pan Harapes už je od rána na nohou a je unavený.

reklama

autor: mp

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…