SPOLU: Sekat na nudličky. Zastavme konec podnikání v Čechách!

01.09.2021 8:14 | Ze sítí

Koalice SPOLU, to jest koalice ODS, lidovců a TOP 09, představila další volební klip. Tentokrát povolala na pomoc dokonce blanického rytíře. Ten přislíbil, že v říjnových volbách blaničtí rytíři přijedou koalici SPOLU na pomoc a budou „sekat na nudličky“. Vedle toho Petr Fiala (ODS), Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) a Marian Jurečka přislíbili, že nedopustí další lockdown a bez obalu popsali, proč vládu Andreje Babiše (ANO) opřenou o komunisty považují za příšernou.

SPOLU: Sekat na nudličky. Zastavme konec podnikání v Čechách!
Foto: Screen FB koalice SPOLU
Popisek: Blanický rytíř v předvolebním klipu koalice SPOLU

V rámci předvolební kampaně představuje koalice SPOLU mimo jiné videa s bavičem a hercem Petrem Čtvrtníčkem v roli psychiatra doktora „Freunda“. Tentokrát k doktorovi do ordinace dorazil přímo jeden z blanických rytířů. Ti podle českých pověstí přijdou národu na pomoc, až bude národu nejhůř.

Čtvrtníček v debatě s ním nechodil okolo horké kaše, nýbrž do toho skočil rovnýma nohama.

„Víte, v říjnu máme volby. Bylo by dobrý, abyste vyjeli na pomoc,“ oznámil doktor Freund blanickému rytíři, který polehával u něj na kanapi.

„No a co to je, ty vaše volby?“ chtěl vědět rytíř.

„To vám řekne potom sestřička. Jenom teda jestli s vámi můžeme počítat?“ přešel otázku Petr Čtvrtníček alias doktor Freund.

„No dobře, my teda v říjnu vyrazíme a rozsekáme je na nudličky,“ zvolal nadšený rytíř.

„To nebude potřeba. Takhle,“ krotil oplechovaného muže okamžitě Čtvrtníček. „Stačí si vzít občanku...“

V tu chvíli rytíř skočí doktoru Freundovi do řeči. „No moment, já jsem se chtěl ženit až po vojně.“

„To se žeňte, kdy chcete," odbyl ho Čtvrtníček. „Ale teď vzbuďte chlapi a přijeďte na pomoc spolu,“ dodal důrazně.  

Je však otázka, zda se blaničtí rytíři vůbec někdy na scéně objeví. Jedno z českých úsloví říká, že nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř.

Facebookové předvolební klání tím však neskončilo. Koalice SPOLU přišla se slibem, že nedopustí další lockdown, čili plošné uzavírání škol, služeb a obchodů.

Od Fialy, Jurečky a Pekarové Adamové zaznělo, že není jisté, jaký plán má koronavirus, ale co prý jisté je, že má koalice SPOLU plán, jak mu čelit.

„Co víme jistě, je to, že nesmí přijít další plošné zavírání škol, provozoven, služeb a obchodu. Naše cesta je naopak řešení lokálních ohnisek. Klíčem je očkování, jeho zrychlení a motivování především lidi v rizikových skupinách. Náš anticovid tým, který funguje už více než půl roku, připravil jasná a přehledná doporučení,“ oznámila veřejnosti politická trojice.

Kampaň koalice SPOLU

Proti svému plánu postavila počínání vlády Andreje Babiše s komunisty v zádech, které řadu lidí dovedlo k tomu, že v Česku seknou s podnikáním.

„Podnikatelé mají pod vedením současné vlády tvrdý chleba. Právní prostředí je nepřehledné, zahlcené množstvím regulací a když jde o likvidaci nepohodlné konkurence, neváhá státní správa  překračovat zákony,“ spustili zástupci SPOLU palbu.

„Jako by toho nebylo málo, potíže podnikatelů prohloubila stále doznívající pandemická krize. Vláda nepromyšleně a nepředvídatelně vyhlašovala nesmyslná opatření, nabízenou pomoc zatížila zbytečnou byrokracií, aby ji následně s okamžitou platností ukončila, a tím zlikvidovala celou řadu maloobchodníků a služeb. Zájem o podnikání klesá. A není se co divit. Pojďme SPOLU zastavit konec podnikání v Česku,“ požádali proto všechny své spoluobčany. 

Kampaň koalice SPOLU

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…