Sázkové kanceláře nyní většinou mírně favorizují Zemana

20.01.2013 21:54

Bookmakeři týden po prvním kole prezidentských voleb otočili. Nyní většina z nich mírně favorizuje expremiéra Miloše Zemana (SPOZ). Vicepremiéra Karla Schwarzenberga (TOP 09) jako vítěze boje o hrad tipovala k dnešním 18:30 už jen jedna ze šesti sázkových kanceláří. Oba finalisty ale od sebe dělí ve vypsaných kurzech většinou jen jedna desetina procentního bodu.

Sázkové kanceláře nyní většinou mírně favorizují Zemana
Foto: hns
Popisek: Miloš zeman a Karel Schwarzenberg

Fortuna, Sazka, Tipsport na vítězství bývalého předsedy vlády shodně stanovily kurz 1,8:1, zatímco úspěch ministra zahraničí ohodnotily kurzem 1,9:1. Stejné kurzy, avšak nižší u Schwarzenberga, má kancelář Maxi-tip.

Synot Tip stanovil na vítězství Zemana kurz 1,92:1. Nejvíce Zemana favorizovala sázková kancelář Chance s kurzem 1,7:1, zatímco Schwarzenbergovi ve shodě se třemi jinými určila aktuální kurz 1,9:1.

Před týdnem se kurzy na výhru Schwarzenberga pohybovaly v rozmezí od 1,4:1 do 1,55:1, na vítězství Zemana pak od 2,15:1 do 2,5:1. Na postupné snižování Zemanových kurzů měly vliv vysoké sázky na jeho výhru. U Fortuny na něj jeden sázející vsadil do pátku dokonce půl milionu korun. Naopak Schwarzenbergův kurz na vítězství se postupně zvyšoval, což znamená, že podle bookmakerů se jeho šance na to být zvolen prezidentem zvýšily.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem, čtk

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…