Sedmi auty kolem bloku. „Zachránci planety“ Harry a Meghan v USA

12.10.2023 12:31 | Monitoring

Princ Harry se svou chotí Meghan Markle opět budí pozornost. A pozdvižení. Už kvůli údajnému ekologickému pokrytectví, o kterém se rozepsal britský Express. A nebyl sám, ani další média americko-britský pár nešetřila. V New Yorku jeli kolem jednoho bloku sedmi auty. Oba přitom volají po záchraně planety před globálním oteplováním.

Sedmi auty kolem bloku. „Zachránci planety“ Harry a Meghan v USA
Foto: Repro YouTube RT
Popisek: Meghan Markle a princ Harry

Druhý syn princezny Diany princ Harry, stejně jako jeho choť Meghan Markle, často hovoří  o ochraně životního prostředí, ale podle britského serveru Express jde o pokrytectví, protože manželský pár mluví ke světu o ekologickém chování, ale pak neváhají nechat se vzít kolem jediného bloku domů v konvoji vozů.

„V úterý ekologicky smýšlející pár opustil garáž poblíž hotelu Equinox v Hudson Yards, když se vydal na festival Světového dne duševního zdraví jako součást vystoupení pro jejich charitativní organizaci Archewell Foundation. Odbočili doleva na 33. ulici v souladu s jednosměrnou ulicí a skončili v další garáži o 200 yardů dál na ulici. Jejich obrovský konvoj zatemněných SUV byl podle Mail Online v ulicích Manhattanu lemován eskortou newyorkské policie,“ napsal sever.

Server Mail Online doslova napsal, že „ekologičtí válečníci jeli v konvoji sedmi aut hltajícími palivo kolem jediného bloku“. Po krátké cestě pár uspořádal panelovou diskusi na festivalu Světového dne duševního zdraví.

Stejně jako Mail Online a Express napsal i server GB News, že šlo o první vystoupení manželského páru po jejich honičce s paparazzi z května tohoto roku.

„Ekobojovníci ze Sussexu znovu útočí! Sedmivozový konvoj pojede celý blok,“ upozornil účet na sociální síti X s označením CorONation. A přidal pár fotek.

Harryho konvoj


 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Oni ale na žádnou ekologii nevěří,protože ví,že je to ideologie pouze k ovládání pitomců., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusesaruman , 12.10.2023 13:22:35
K tomu zárovenˇ slouží snížení úrovně znalostí ve školách,protože ovládat lze pouze masy tupé a ti chytří z tupců dobře žijí.

|  10 |  0

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…