Šéf komunistů obětí incidentu. Muž na něho vyběhl se sukovicí

11.10.2012 21:48

Daniela Lepšího z Duchcova rozlítila návštěva předsedy KSČM Vojtěcha Filipa v Teplicích. Muž, který před více než dvaceti lety cinkal v severočeském městě klíčí nechápe, jak je možné, že se dodnes komunisté volně procházejí ulicemi. Členy této strany nemá rád tak moc, že se neudržel a vyběhl na předsedu partaje s holí v ruce. Informuje o tom server iDnes.cz.

Šéf komunistů obětí incidentu. Muž na něho vyběhl se sukovicí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec a předseda KSČM Vojtěch Filip

"Když jsem je viděl poprvé, žena mě ještě udržela. Když se ale ta parta vracela, byl jsem právě ve starožitnictví, tak jsem si tam půjčil sukovici a šel jim říct, co si myslím. Dokud je ještě čas, abychom se ještě naposledy zasmáli," říká Lepší, který zároveň připomíná, že v Teplicích se proti komunistům protestovalo v roce 1989 ještě dřív než v Praze, a to především kvůli absolutně nevyhovujícímu stavu ovzduší v regionu.

Copak je ODS lepší?

Smutně však prohlašuje, že výsledek tehdejší revoluce nehodnotí nijak kladně. Komunisty bylo tenkrát třeba postavit mimo zákon, ale nestalo se tak, a lidé dnes opět naslouchají komunistickým slibům.

Filip zůstal během incidentu klidný, ale občany, kteří Filipa při slovní výměně doprovázely, incident zaskočil. Jeden z příznivců komunistického šéfa komunistů kontroval panu Lepšímu otázkou. Copak je ODS lepší?

Předseda KSČM  považuje incident za pouhou výměnu názorů, na kterou má právo každý občan.

"Já to za incident nepovažuji, bylo to spíše zpestření. Ten pán u toho ani neměl zuřivý výraz ve tváři, bral jsem to jako expresivní vyjádření názoru a zasmál jsem se tomu," řekl Filip k incidentu na rohu Školní a Revoluční ulice.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…