Šéfka TOP 09 Pekarová Adamová burcuje voliče: Tuto je pravé spojení

09.09.2020 10:11

Krajské volby jsou téměř za dveřmi. Už jen tři týdny dělí tuto republiku od chvíle, kdy se ukáže, zda se republikou prožene Babišova tsunami, kterou naznačil průzkum společnosti Kantar, nebo bude vítězství slavit především pravicová opozice. Předsedkyně TOP 09 věří ve druhou variantu. Na videu ukázala, co dělá pro vítězství.

Šéfka TOP 09 Pekarová Adamová burcuje voliče: Tuto je pravé spojení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová

2. a 3. října Češi, Moravané a Slezané vyrazí k volebním urnám a vystaví účet nejen hnutí ANO, které v celé řadě krajů před čtyřmi lety volby vyhrálo. Svého hejtmana má šéf hnutí Andrej Babiš v Karlovarském kraji, kde vládne Petr Kubis, v Jihomoravském kraji, kde vládne Bohumil Šimek, v Moravskoslezském kraji se chystá post hejtmana opustit Ivo Vondrák, v Olomouckém kraji Ladislav Okleštěk, ale i v kraji Středočeském, kde vládne Jaroslava Pokorná Jermanová.

Předvolební průzkum agentury Kantar ukázal, že hnutí ANO má i letos nejvyšší volební potenciál. Může přilákat největší množství voličů. V různých krajích od 30 do 40 procent. Sám Andrej Babiš ale tvrdí, že jeho interní průzkumy říkají něco jiného. ANO na tom prý nemusí zdaleka být tak dobře. V deníku Právo Babiš prohlásil, že průzkum agentury Kantar měl možná uchlácholit voliče hnutí ANO, aby zůstali doma.

Opozice, ať už Piráti nebo pravicové strany, věří, že volby dopadnou přece jen jinak. Napomoci tomu má i mnohokrát deklarovaná spolupráce opozičních demokratických subjektů. V Plzeňském či v Moravskoslezském kraji kupříkladu táhnou ODS a TOP 09 za jeden provaz. V Plzeňském kraji tak činí ještě s podporou nezávislých starostů.

Podle předsedkyně TOP 09 Markéty Pekarové Adamové je toto spojení tím pravým ořechovým, co kraj potřebuje. Přesvědčila se o tom po debatách v rokycanské nemocnici i v ulicích při debatách s obyvateli tohoto západočeského města.

„Běžte k volbám a podpořte to pravé spojení, protože to má velký význam i pro váš život v tomto kraji,“ sdělila lidem na západě Čech šéfka TOP 09 ve videu nazvaném Tuto je pravé spojení pro Plzeňský kraj.

„Už jen tři týdny do voleb, ve kterých se ukáže, že spojení demokratických pravicových sil je to pravé! V Plzeňském kraji kandidujeme s ODS,  jdeme si pro vítězství. Nabízíme kompetenci místo papalášství a zodpovědnost místo rozhazování. Jdete do toho s námi?“ ptá se u videa TOP 09.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…