Šéfovi klubu Šilarovi jsem o odchodu psala, tvrdí Wagnerová

09.11.2012 18:31

Když Eliška Wagnerová opustila senátní klub KDU-ČSL a Nezávislých, jeho předseda Petr Šilar se ozval, že mu to alespoň mohla dát vědět dříve než médiím. To však senátorka odmítá – psala mu prý e-mail.

Šéfovi klubu Šilarovi jsem o odchodu psala, tvrdí Wagnerová
Foto: hns
Popisek: Senátorka Eliška Wagnerová.

„Ještě před tím, než jsem o svém odchodu z klubu informovala média, dala jsem tuto zprávu prostřednictvím e-mailu na vědomí předsedovi senátorského klubu P. Šilarovi a rovněž tajemnici klubu P. Klechové. Jinými kontakty na klub jsem nedisponovala,“ uvedla pro ParlamentníListy.cz senátorka Eliška Wagnerová.

Její odchod ze senátního Klubu pro obnovenou demokracii totiž překvapil jeho předsedu Petra Šilara. Ten tvrdí, že mu Wagnerová o ničem nedala vědět. „Kromě tiskové zprávy jsem zatím žádné písemné vyjádření senátorky Elišky Wagnerové neobdržel,“ říká lidovecký senátor.

Wagnerová z klubu odešla kvůli nesouhlasu s názory dalších členů, Jiřího Čunka a Tomia Okamury. "Názory Jiřího Čunka na řešení romské problematiky, jakož i jeho praktické kroky v místní politice jsou pro mě nepřekonatelnou překážkou pro přijetí jeho klubové nominace na senátní místopředsednickou funkci,“ prohlásila. Okamura se podle ní také shoduje s takovými názory.

„Pokud by mě paní senátorka o svých výhradách informovala, hledali bychom řešení. Její rozhodnutí nicméně akceptuji a nadále se těším na spolupráci při konkrétních úkolech v horní komoře parlamentu,“ dodává Šilar.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…