Senátorka Hamplová zkolabovala, na sítích nastalo peklo. Němcová i Topolánek neváhali

02.12.2022 7:45 | Ze sítí

Včerejší zdravotní problémy senátorky Jany Zwyrtek Hamplové, kterou kvůli kolapsu musela ze Senátu odvézt záchranka, se neobešly bez reakcí veřejnosti, včetně té politické. Nenávist, které veřejně projevili někteří lidé, je zarážející. Zvláště když se jedná o veřejně a politicky činné osoby. Někteří zdravotní problémy svojí oponentky „vtipně“ bagatelizovali, jiní se z nich dokonce radovali.

Senátorka Hamplová zkolabovala, na sítích nastalo peklo. Němcová i Topolánek neváhali
Foto: archiv
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová

„Paní senátorka dnes zkolaborovala,“ napsal na svůj Twitter bývalý premiér Mirek Topolánek.

Dal tak najevo svoje výtky k působení a názorům senátorky Hamplové, které prezentuje jak v Senátu, tak na veřejnosti, konkrétně k tomu, že senátorka se v Senátu vyjádřila a hlasovala proti výcviku ukrajinských jednotek na českém území. Jeho příspěvek nasbíral přes 2000 lajků, zejména od podporovatelů Ukrajiny.

Na Topolánkova slova reagoval krátce i občanský aktivista Tomáš Peszynski. Ten Topolánkův tweet sdílel a doprovodil ho smějícím se smajlíkem na důkaz toho, jak ho slovní přesmyčka, kterou bývalý šéf ODS použil, pobavila. Sám o sobě přitom uvádí, že je kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer.

Další, kdo měl potřebu se zviditelnit na zdravotních komplikacích, které senátorku Hamplovou postihly, byla její kolegyně Miroslava Němcová. Ta první pomoc, kterou senátorce poskytli její kolegové, vyhodnotila z politického hlediska.

 „J. Zwyrtek Hamplová dnes v Senátu kolabovala. První, kdo jí běželi pomoci, byli lékaři - senátoři ODS. Vzhledem k nadávkám, které příznivci JZW na ,tu sebranku z ODS' v komentářích sypou, zdá se, že neudělali dobře. Já si to nemyslím,“ napsala na svůj Twitter a dočkala se mnoha reakcí, včetně té od jejího stranického kolegy.

„To tě není důstojné, Mirko“ napsal jí třeba europoslanec Jan Zahradil a sklidil za to zlá slova od příznivců Němcové.

Stranou ale nezůstali ani řadoví občané.

„Tak Zwyrtek dnes kolaborovala s Ruskem tak úporně, až z toho zkolabovala,“ napsal jeden z nich bez skrupulí.

V duchu toho, co k nešťastné události napsali politici, reagoval třeba i další občan.

„Zwyrtek Hamplová dnes kolaborovalo a kolaborovala, až z toho zkolabovala,“ přidal ke zprávě Deníku N o tom, že Hamplovou odvezla ze Senátu záchranka.

Ústavní právník Pavel Hasenkopf se pak nedivil, že se senátorce udělalo nevolno, vzhledem k tomu, že byla v nepřátelském prostředí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

A že nikomu nevadí , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseČtenářka2020 , 02.12.2022 12:18:09
že fialová vláda kolaboruje se zkorumpovanou Ukrajinou. Fiala nám zřejmě tají s jakými ukrajinskými oligarchy jeho vláda jedná o obnově Ukrajiny. Na jakých účtech budou končit toky peněz z českého válečného rozpočtu. Proč ukrajinské vlajky vlají na všech veřejných budovách i školách jen v Česku a už v žádné jiné zemi EU!!!!!! Co vlastně Fiala na setkání mezi čtyřma očima se Zelenskym skoro jak dva mafiáni domlouvali. Možná domlouvali soukromý ukrajinsko-český tunel pro bezpečnou dopravu bezedné pomoci Ukrajině.

|  5 |  0

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…