Sirotci: Kurvo, buzerantská svině, kladivem přes tlamu! píší Jiřímu Ovčáčkovi. A Babišovi... Nahlédněte sami

18.09.2018 10:24

Když se řekne Jiří Ovčáček, některým lidem se zřejmě dělá rudo před očima. O tom svědčí i jeho včerejší příspěvek na sociální síti Twitter. Za návrh, že kdo chce pomáhat, měl by odjet do Sýrie, sklidil Ovčáček snad všechny nadávky z českého slovníku vulgarit. Odpad, ubožák a idiot, to je jen začátek tirády, kterou na hradního mluvčího spustil internet. Andrej Babiš také neunikl komentářům. A to jenom sdílel fotky ze svého setkání s Peterem Pellegrinim, přesto dostal vynadáno za sirotky.

Sirotci: Kurvo, buzerantská svině, kladivem přes tlamu! píší Jiřímu Ovčáčkovi. A Babišovi... Nahlédněte sami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda vlády Andrej Babiš

Nutno říci, že Ovčáček jel už ze začátku zostra. „Výborně! Máme zde 50 rodin, které chtějí pomoci. Zorganizujme jejich urychlený přesun do Sýrie, kde mohou zcela konkrétně přiložit ruku k dílu s cílem zlepšit život sirotků. To má skutečný smysl, ne nechutné politické hrátky!” reagoval na článek Novinek o padesáti rodinách ochotných se ujmout sirotků.

 

Jeho slova pak otevřela bránu do pekel vulgarit spolu s přáními blízkého skonu. René Rosický například obrazem srovnával Ovčáčka s nacistou Himmlerem.

Anketa

Stojíte za předsedou vlády Andrejem Babišem? (Anketa probíhá od 18.9.2018)

92%
8%
hlasovalo: 12412 lidí

Obecně se dělili komentátoři do skupin. Jedni označovali Ovčáčka za lidský odpad a ubožáka komentáři typu: „Vy jste normální lidský odpad.” a „totální ubožák” jako například David Pelc, údajně člen armády a veterán. „Vy jste normální lidský odpad. Lidi, kteří zde chtějí pomoci dětem, chcete posílat za odměnu do válečné zóny... Jste opravdu totální ubožák postrádající jakékoliv city, možná kromě nenávisti, v té vynikáte," píše mluvčímu.

Milan zase označuje Ovčáčka za „hnůj společnosti" slovy: „Tohle může říci jenom individuum, které v těchto místech nikdy nebylo a nevidělo děti pobíhající uprostřed trosek domů hledající svoje mrtvé rodiče. Gratuluji, prezidentův mluvčí, jste totální hnůj společnosti".

Další pak požadovali, aby do Sýrie jel Ovčáček sám, třeba i s prezidentem. Například Radek Kozdera píše: „Ovšašku. Do Sýrie můžeš odjet Ty s tím šmatlavým kriplem a už se nevracejte. Jste HOVADA, jak Ty, tak Ovar”.

Stejně tak se vyjadřuje Jarin. „Soudruhu, do Sýrie bych odsunul vaši prokletou trojku, tedy Ovce, Bureš, Ovar. Ideálně do oblasti nejintenzivnějsich bojů, abyste mohli Syřanům ukázat, jak že se to mají chopit kvéru a bojovat”.

A došlo i na přání na skon a fyzické útoky na Zemanova mluvčího. Například Martin Köhler přeje Ovčáčkovi: „Ty už zasluhuješ jen jedno, a to je pořádně dostat přes hubu, ať se ti v tý makovici rozsvítí! Ubožáku!”

Jirka DJMotka by zase radši použil nástroje. „Ty jedna kurvo, už aby tě někdo vzal kladivem přes tu tvoji hnusnou teploušskou tlamu, pak si tady oddychne hodně lidí!”

A The Orange Pimpernel zašel ještě dál. „Píčo, nejlepší by bylo odsunout nebo ještě lépe zlikvidovat Tebe, Ty židobolševická buzerantská svině”.

Oproti tomu byly prosté nadávky jako „Megačurák” slabým čajíčkem.

Další, kdo sklidil hořkou úrodu českého internetu, byl na Facebooku Andrej Babiš. A to u tématu, které by asi jinak nevzbudilo velký ohlas, setkání Andreje Babiše s Peterem Pellegrinim, tedy setkání premiérů Česka a Slovenska. Už pod první fotku, na které Babiš nebo někdo z jeho kruhu zachytil letadlo s výsostnými znaky České republiky, napsal Ivo Broum: „Přivezte 50 sirotků ze Sýrie. Mimochodem, už vám poskokové vysvětlili, že to od vás bylo hloupé? Už jste otočil? Nemůžu to nikde najít”.

A Ladis Hallis mu pak přizvukoval: „Stává se z nás morální bahno. Nepřijmout 50 dětí, které válka připravila o možnost vyrůstat s mámou a tátou, je totální hyenismus!”

Jiří Zeman šel na Babiše už tématicky: „Bratia Slováci by mohli oprášit trestní spisy z roku 1995. A po té za ukradený Agrofert patřící slovenskému Petrimexu, by si tě mohla rovnou převzít slovenská hospodářská kriminálka, arcizlodějíčku. Nebylo by od věci, kdyby opět zrevidovali odložený případ Ján Ducký,” připomíná familiérně Babišovi.

Dle médií se Pellegrini s Babišem shodli na kritice agentury Frontex. Na to reagoval Bohuslav Tetour a obul se i do Babišovy rodiny: „Babiš napřed vehementně Frontex podporoval, stačí si to vyhledat. A 50 sirotků? Hlavně, že jeho děti se mají lépe! To už je fakt trapný”. Klárina Průcchová zašla ještě dál. „A tak, ono není zas tak co závidět. Ta jeho holka měla šerednou smůlu. Fyzicky celý táta a intelekt po mámě,” kritizovala Babišovu dceru.

autor: kas

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…