Skandál! V Británii zuří. Podívejte se, co provedla EU

21.08.2016 9:50

Server britského deníku Daily Express upozornil na skandál. Evropská unie prý sportovně vymazala Velkou Británii z mapy světa a ještě se chlubí, že je vůbec nejlepší na světě.

Skandál! V Británii zuří. Podívejte se, co provedla EU
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Olympijské hry v Riu de Janeiru se pomalu chýlí ke svému závěru. Spojené státy na této oslavě sportu, lidství a fair-play získaly přes 100 medailí, takže v pořadí úspěšnosti jednotlivých zemí vedou. Druhá je Čína, která získala 70 medailí a třetí je Velká Británie se 66 cennými kovy a čtvrtá je Ruská federace s 53 medailemi.

Server MedalTracker.eu ovšem před několika dny přinesl zprávu, že v Riu de Janeiru poráží v zisku medailí další státy, jak se říká, o parník. Unie tady sama sebe pasovala do superstátu, kterým není, když si přisvojila medailové úspěchy členských zemí. A to ještě podle serveru Daily Express není to nejhorší. Hrozné je, že  se tím oslabují medailové úspěchy Velké Británie.

„Nestydatá EU klade sama sebe na první místo medailového pořadí na olympiádě. A navíc zcela vymazává medailové úspěchy Velké Británie,“ píše server. MedalTracker.eu zřídila agentura Euro Informationen, která má pracovat pro Evropskou komisi a Evropský parlament.

Agentura tím zvedl ze židle Jane Collinsovou ze Strany nezávislosti Spojeného království (UKIP), která se vyjádření pro server Daily Express ptá, kde byla Evropská unie, když britští sportovci dřeli a vítězili pro svou zemi? To oni se zasloužili o slávu Velké Británie, a pokud jim v tom vůbec někdo pomohl, tak to byly finanční prostředkyz britské Národní loterie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…