Škromach zesměšnil Bělobrádka. A obvinil ho z vážné věci

21.07.2015 11:30

Místopředsedu vlády a předsedu KDU-ČSL Pavla Bělobrádka si dnes vzal na paškál sociálnědemokratický senátor Zdeněk Škromach (ČSSD). Na svém facebookovém profilu se vyjádřil k Bělobrádkově poklonění se obětem odsunu Němců z Československa v Bavorsku.

Škromach zesměšnil Bělobrádka. A obvinil ho z vážné věci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Škromach

„Dnes to vypadá na hodně rozehřátý den. A mnozí už asi trpí úpalem. Bělobrádek se snaží překreslovat dějiny,“ zkonstatoval Škromach.

„A nebo možná po úspěšných církevních restitucích připravuje restituce pro sudetské Němce?“ ptá se senátor v souvislosti s Bělobrádkovým setkáním s mluvčím Sudetoněmeckého zemského sněmu Berndem Posseltem a s uctěním obětí odsunu Němců z Československa, které se uskutečnilo o uplynulém víkendu v Bavorsku.

„Ale co taky čekat od lidovce?“ dokončuje Škromach a chlubí se tím, že se odpoledne setká s přáteli z Austrálie. Zítra jej již čeká jednání Senátu.

Celý text Škromachova příspěvku na facebookovém profilu:

Dnes to vypadá na hodně rozehřátý den. A mnozí už asi trpí úpalem. Bělobrádek se snaží překreslovat dějiny. A nebo možná po úspěšných církevních restitucích připravuje restituce pro Sudetské Němce? Ale co taky čekat od lidovce? No a teď něco veselejšího. Odpoledne milé setkání s přáteli z Austrálie a pak příprava na zítřejší jednání Senátu. Hezký den

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…