Šlechtová vyslala další vzkaz: Babiši, pozor

20.03.2019 12:45

Exministryně obrany a pro místní rozvoj Karla Šlechtová (ANO) je rozčarovaná z politiky. Velmi emotivním způsobem to sdělila minulý týden na sociální síti Facebook. „Nenechám si nikým kálet na hlavu,“ poznamenala pak v rozhovoru pro denikn.cz.

Šlechtová vyslala další vzkaz: Babiši, pozor
Foto: www.karlaslechtova.cz
Popisek: Karla Šlechtová, exministryně obrany

Šlechtová napsala minulý týden rozhorlený status, že se čtyři roky svého života věnovala něčemu, čemu věřila, ale byla to jen přetvářka. „V tom týdnu se stalo hodně věcí, pomáhala jsem někomu se smrtí blízké osoby a začala jsem si klást hodně otázek ohledně své politické kariéry. Do toho jsem byla na konferenci NATO, kde měla paní Albrightová poloprázdný sál. Do toho se na plénu začal projednávat případ Kapsch. Zamyslela jsem se nad tou falší a lžemi a nad bídou mnohých v našem Parlamentu, tedy ne všech,“ sdělila Šlechtová, ale vyloučila, že by chtěla skončit v politice. Za svými slovy však stojí a dál je schopná zopakovat, že politika je svinstvo.

Šlechtová se například domnívá, že v kauze kolem mýta by mělo zaznít mnoho informací. „Vzhledem k tomu, že probíhá trestní řízení, asi vylezou na povrch až později. Myslím tím i skutečnosti o jednání pana Faltýnka s někým,“ poznamenala.

Původní text ZDE

Vyloučila také, že by její status měl souvislost s  tím, že se nedostala na kandidátku hnutí ANO do Evropského parlamentu. „Věděla jsem to už dávno,“ sdělila. 

„Emoce do politiky patří. Zadruhé, si nenechám kálet nikým na hlavu. Osobně bych nezměnila nic, co jsem udělala. Já se aspoň každé ráno probouzím a mám čisté svědomí. Kolegové by si měli zamést před svým prahem. Měl by si tam zamést každý jednotlivec, který za hnutí ANO kandiduje. V současné chvíli je ANO normální tradiční strana,“ zmínila Šlechtová. 

„Myslím si, že mnoho věcí je v reálu naprosto jinak, než jak se dostávají k občanům. Spousta věcí se drží jen díky medializaci a populismu. Ukázkou je i to, že před Vánoci jsme všem rozdávali, a najednou jsme v ekonomické recesi, nad tím by se občané měli sami zamyslet,“ uzavřela Šlechtová s kritikou premiéra, že řídí zemi prostřednictvím svého PR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…