Smažka Novotný, je závislý na drogách. František Matějka hodnotí cirkus u Soukupa

08.05.2020 6:07

Na vyhrocený střet řeporyjského starosty Pavla Novotného (ODS) a poslance Jaroslava Foldyny v Aréně Jaromíra Soukupa přišla další reakce. Novotný to tentokrát schytal od předsedy Strany nezávislosti ČR Františka Matějky. A hutná atmosféra z diskusního pořadu zůstává i na sociálních sítích. „Drogově závislá smažka,“ nebral si vůči starostovi servítky.

Smažka Novotný, je závislý na drogách. František Matějka hodnotí cirkus u Soukupa
Foto: Repro tv.iDnes.cz
Popisek: Pavel Novotný v pořadu Rozstřel

Včerejší střet v Aréně Jaromíra Soukupa se nesl v natolik napjatém duchu, že enormní ohlasy na sebe nedaly dlouho čekat. Zatímco aktivistovi z Milionu chvilek Robinu Suchánkovi „krvácely uši“ a moderátorka Nora Fridrichová se bavila, Matějka došel k hlubšímu zamyšlení.

Střet politiků, během něhož hrozilo, že dojde i k fyzické konfrontaci, ho dovedl k úvaze nad řeporyjským politikem. „Já jsem si to pustil ze záznamu celé a přemýšlím, kdy a proč přišel ten společenský zlom, na základě kterého se drogově závislá smažka, která s tím podle jeho vlastních slov začala už před 18 rokem a drogy má i v kanceláři úřadu, a která by mohla být na uzavřeném oddělení studijním materiálem pro budoucí psychiatry, která neudrží v běžné konverzaci ani vlastní myšlenku, a která založila vydělávání peněz na parazitování na těžkých chvílích a ničení životů jiným lidem, stala starostou,“ nechápal.

Anketa

Kdo je vám sympatičtější?

hlasovalo: 29610 lidí
Novotný se ovšem ve své pozici komunálního politika těší značné oblibě. Poté, co v letech 2010 a 2014 zastával zastupitelskou funkci, ve volbách roku 2018 ho řeporyjští občané ohodnotili nejvyšším počtem preferenčních hlasů ze všech 55 kandidátů. Po uzavření koaliční smlouvy s Piráty tak o jeho funkci starosty nebylo příliš pochyb.

Včera však Novotnému hrozilo, že slovní konfrontace přeroste i ve fyzickou. „Ještě jednou mi řekneš koště, tak tady nechám zhasnout,“ řekl například poslanec a také fanoušek boxu Jaroslav Foldyna. „Tyhlety dvě zrůdy by tu o tom vůbec neměly mluvit,“ vypálil Novotný při hájení role vlasovců v osvobození Prahy. V pořadu tak nebylo o dramatické chvíle nouze.

„Ještě bych rád ocenil Jaromíra Soukupa, že mě nechal účinkovat v roušce ‚Ondráček je koště‘ (to prostě není obvyklé, hotovo dvacet) a taky se mi líbilo, jak mezi nás skočil, když to po třetím ‚kolaborantském Jardovi‘ vypadalo, že po mně Foldyna skočí rovnou ve studiu,“ komentoval značně napjatou atmosféru v Aréně posléze i sám Novotný.

A pak napsal, že to bylo „fajn“: „Až na ty dva bolševicko-kolaboranstké šmejdy...“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…