Šoumen Andrej Babiš to rozjel mezi celebritami. Máme foto

22.07.2014 12:14

Ministr financí Andrej Babiš se o víkendu vypravil do Ostravy na hudební festival. Na svém Twitteru se pak neváhal pochlubit fotografiemi přímo z místa. Předsedu hnutí ANO si tak každý může prohlédnout na nádraží, ve stanu či dokonce ve společnosti postavičky, která si z něj ráda dělá legraci.

Šoumen Andrej Babiš to rozjel mezi celebritami. Máme foto
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Vicepremiér se o víkendu zajel podívat na festival Colours of Ostrava. Jakým způsobem se do Ostravy dopravil, bylo možné vyčíst z prvního snímku, vloženého na Twitter. Vicepremiér na něm totiž v zářivě bílé košili, známé z předvolebních billboardů, sedí na lavičce na peroně hlavního nádraží v Ostravě. Fotka evidentně zdrchaného ministra je doplněna vysvětlujícím komentářem: „Vracím se z festivalu Colours of Ostrava, dneska bylo fakt vedro."

Druhá fotografie pak ukazuje vicepremiéra v poněkud nečekané společnosti Zeleného Raoula. Plyšová maska znázorňovala ufona, který je hlavním hrdinou pravidelné rubriky magazínu Reflex. Ten každý týden satiricky tepe českou politickou scénu a v poslední době se často vysmíval i Andreji Babišovi. Fotografie v přátelském objetí byla okomentována: „Zelený Raoul o mě občas píše. Dnes na Colours of Ostrava se tvářil přátelsky." 

Třetí snímek, se kterým se ministr pochlubil, pak byl s významným podnikatelem Jannisem Samarasem. Řecký podnikatel, vlastnící firmu Kofola, je podle něj vhodným vzorem pro ostatní podnikatele. Babiš se s ním prý potkal na festivalu v místech, kam oba utekli před vedrem. „Včera na Colours jsme se chladili ve stanu s Jannisem Samarasem. Objevil a vybudoval z Kofoly top českou značku," napsal ministr. 

Ani po návratu z festivalu však ve společenské aktivitě nezahálí. Na další fotografii můžeme ministra vidět na premiéře filmu Magický hlas rebelky. Kromě režisérky dokumentu Olgy Sommerové se s ministrem zvěčnil zpěvák Václav Neckář a rovněž bývalá gymnastka Věra Čáslavská. Již předtím se ministr zúčastnil narozenin Karla Gotta, což kromě fotografie s oslavencem doplnil komentářem: "Skvělý program v režii Ivanky na narozeninách mistra. Moc příjemný večer".

FOTOGRAFIE z twitterového účtu Andreje Babiše:

Trvalý odkaz na vložený obrázek

Trvalý odkaz na vložený obrázek

Trvalý odkaz na vložený obrázek

 

 

Trvalý odkaz na vložený obrázek

 

 

 

Trvalý odkaz na vložený obrázek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…