Šoumen Andrej Babiš to rozjel mezi celebritami. Máme foto

22.07.2014 12:14 | Zprávy

Ministr financí Andrej Babiš se o víkendu vypravil do Ostravy na hudební festival. Na svém Twitteru se pak neváhal pochlubit fotografiemi přímo z místa. Předsedu hnutí ANO si tak každý může prohlédnout na nádraží, ve stanu či dokonce ve společnosti postavičky, která si z něj ráda dělá legraci.

Šoumen Andrej Babiš to rozjel mezi celebritami. Máme foto
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Vicepremiér se o víkendu zajel podívat na festival Colours of Ostrava. Jakým způsobem se do Ostravy dopravil, bylo možné vyčíst z prvního snímku, vloženého na Twitter. Vicepremiér na něm totiž v zářivě bílé košili, známé z předvolebních billboardů, sedí na lavičce na peroně hlavního nádraží v Ostravě. Fotka evidentně zdrchaného ministra je doplněna vysvětlujícím komentářem: „Vracím se z festivalu Colours of Ostrava, dneska bylo fakt vedro."

Druhá fotografie pak ukazuje vicepremiéra v poněkud nečekané společnosti Zeleného Raoula. Plyšová maska znázorňovala ufona, který je hlavním hrdinou pravidelné rubriky magazínu Reflex. Ten každý týden satiricky tepe českou politickou scénu a v poslední době se často vysmíval i Andreji Babišovi. Fotografie v přátelském objetí byla okomentována: „Zelený Raoul o mě občas píše. Dnes na Colours of Ostrava se tvářil přátelsky." 

Třetí snímek, se kterým se ministr pochlubil, pak byl s významným podnikatelem Jannisem Samarasem. Řecký podnikatel, vlastnící firmu Kofola, je podle něj vhodným vzorem pro ostatní podnikatele. Babiš se s ním prý potkal na festivalu v místech, kam oba utekli před vedrem. „Včera na Colours jsme se chladili ve stanu s Jannisem Samarasem. Objevil a vybudoval z Kofoly top českou značku," napsal ministr. 

Ani po návratu z festivalu však ve společenské aktivitě nezahálí. Na další fotografii můžeme ministra vidět na premiéře filmu Magický hlas rebelky. Kromě režisérky dokumentu Olgy Sommerové se s ministrem zvěčnil zpěvák Václav Neckář a rovněž bývalá gymnastka Věra Čáslavská. Již předtím se ministr zúčastnil narozenin Karla Gotta, což kromě fotografie s oslavencem doplnil komentářem: "Skvělý program v režii Ivanky na narozeninách mistra. Moc příjemný večer".

FOTOGRAFIE z twitterového účtu Andreje Babiše:

Trvalý odkaz na vložený obrázek

Trvalý odkaz na vložený obrázek

Trvalý odkaz na vložený obrázek

 

 

Trvalý odkaz na vložený obrázek

 

 

 

Trvalý odkaz na vložený obrázek

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Filip Turek byl položen dotaz

Od vašeho zvolení o vás není slyšet

Můžete mi říci, čemu se věnujete? Podařilo se vám třeba v EU už něco změnit nebo minimálně nějakou změnu navrhnout?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Osm hlasů se hledat nebude. Zdůvodnění soudu považuje STAČILO! za výsměch

21:11 Osm hlasů se hledat nebude. Zdůvodnění soudu považuje STAČILO! za výsměch

Krajský soud v Liberci v úterý zamítl návrh na zneplatnění volby všech kandidátů ve volbách v Libere…