Spisovatelka účtuje: Nečas dopustil nástup nejhorší vlády od roku 1989 a otevřel dveře oligarchovi

01.06.2015 22:26

Režisérka a spisovatelka Monika Le Fay se ve svém komentáři na Svobodném fóru rozepsala o Petru Nečasovi a kauze jeho ženy. Konec „pana čistého“ přirovnává k antickým tragédiím.

Spisovatelka účtuje: Nečas dopustil nástup nejhorší vlády od roku 1989 a otevřel dveře oligarchovi
Foto: Repro Reflex
Popisek: Titulní strana časopisu Reflex

Podle spisovatelky Nečas svým nerozvážným jednáním poskytl záminku k dramatické změně poměrů a umožnil nástup Rusnokovy vlády, kterou považuje Le Fay za nejhorší vládu, která tu od listopadu 1989 vládla. „Hned poté to otevřelo dveře oligarchovi s vazbami na Státní bezpečnost,“ píše Le Fay.

Expremiér podle ní vždy svou rodinu chránil a jeho bývalá manželka, kterou kvůli Nagyové opustil, při něm stála. Jen jednou se prý stal kvůli manželce „podpantoflákem“, a to bylo, když se mu narodilo čtvrté dítě.

Ordinérní kantýnská

Tak označuje komentátorka ženu, která dovedla Nečase k rozvodu a kvůli níž přišel i o své premiérské křeslo. „Směr, který Nečas nabral, začínal připomínat zápletky z antické tragédie,“ domnívá se mladá režisérka a připomíná, jak se jeho nynější manželka hanlivě vyjadřovala o jeho ženě Radce, které dokonce poslala anonymní vzkaz se slovy: „Co jsi dokázala ty?“

Vášeň pro ženu, která mu zničila život

Dále spisovatelka porovnává, jak se Nečasova bývalá manželka kvůli expremiérovi vzdala kariéry, zatímco jeho nynější manželka prokázala, že ji nějaké morální hodnoty vůbec netrápí a že je schopná manipulací, lží, vydírání a zastrašování, pokud jí to přinese její osobní prospěch.

„Bylo by lepší mít příště v čele státu předsedu vlády, který dokáže své libido udržet na uzdě,“ domnívá se na závěr Le Fay, podle které se vlastně dostal k moci Andrej Babiš kvůli Janě Nečasové. 

  • Celý text ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…