Spolu s Hasenkopfem uškodíme špatným lidem, doufá advokát Láska

08.06.2013 15:37

Někdejší hradní právník Pavel Hasenkopf, který připravuje žalobu na prezidentova kancléře Vratislava Mynáře, nastupuje k advokátovi Václavu Láskovi, jenž proslul např. ostrou kritikou Dopravního podniku hlavního města Prahy. Sám Láska to prozradil na sociální síti Facebook, s amnestií to prý ale nijak nesouvisí, i když občas má potřebu provokovat okolí.

Spolu s Hasenkopfem uškodíme špatným lidem, doufá advokát Láska
Foto: red
Popisek: Václav Láska

Hasenkopf chystá na prezidentova muže žalobu, neboť jím byl označen za spoluautora nepopulární amnestie exprezidenta Václava Klause. Bývalý zaměstnanec Kanceláře prezidenta republiky  však spoluautorství vždy odmítal a domáhá se omluvy ze strany Mynáře. Prezidentův kancléř se však omluvit nehodlá, takže na něj Hasenkopf chystá žalobu.

Budeme ještě užitečnější dobrým věcem

Brzy také získá novou práci. Advokát Václav Láska potvrdil, že v jeho kanceláři Hasenkopf nastoupí jako koncipient. „Od 10 .6. 2013 vyztuží řady mé advokátní kanceláře na pozici koncipienta Pavel Hasenkopf. Právník dříve pracující v Kanceláři prezidenta republiky,“ napsal na sociální síti.

Láska prý sice má potřebu provokovat okolí a vzhledem k amnestii by se dala dohoda s Hasenkopfem považovat za určitou provokaci, ale advokát ujišťuje, že tentokrát o žádný „šťouchanec“ nejde. Prý hledal odborníka na mezinárodní právo i na legislativní proces a Hasenkopf tyto parametry dokonale splňuje.

„Doufám, že spolupráce s Pavlem Hasenkopfem mi zase o kousek pomůže být užitečnější dobrým věcem a škodlivější špatným lidem,“ uzavřel Láska.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…