Spolupracovník le Penové: EU bojuje za všechny, jen ne za nás. Chce světovládu

12.12.2015 19:58

Člen předsednictva Národní fonty Marine le Penové zavítal do Česka a obsáhle promluvil právě k nám, Čechům, Moravanům a Slezanům. Varování pronesená na půdě České republiky se týkala proglobalizačních federalistů, kteří usilují o světovládu, ale osud samotných Evropanů je zajímá až na posledním místě.

Spolupracovník le Penové: EU bojuje za všechny, jen ne za nás. Chce světovládu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Evropské unie

„Bojujeme proti Evropské unii dlouhou dobu, protože víme, že tato Unie je neúčinná od svého vzniku. Evropská unie je pod vlivem proglobalizačních federalistů, kteří chtějí vytvořit světovou vládu. Evropská unie svěřila své vedení do rukou Evropské komise, partě technokratů, která podporuje pouze proglobalizační lobby. Jediným zájmem této party je obrana celého světa, kromě samozřejmě Evropanů. Evropská unie je ve výhradních službách proglobalizační lobby,“ konstatoval Edouard Ferrand na sněmu Svobody a přímé demokracie Tomia Okamury.

Tím ovšem ani zdaleka neskončil. Ocenil dávný projekt českého krále Jiřího z Poděbrad, který chtěl už v patnáctém století vytvořit unii evropských vládců, stojící proti rozpínavosti Osmanské říše. Za takový projekt by se prý postavili i politici Národní fronty. Současní globalizační úředníci ale usilují o zničení národů. Tak to alespoň vidí francouzský host.

EU se prý navíc dobrovolně přesouvá do područí Spojených států, pokud skutečně bude uzavřena dohoda TTIP o transatlantické obchodní zóně. Půjde prý o jakési ekonomické NATO. Evropané si to ale začínají uvědomovat a stavějí se Bruselu na odpor, neboť vidí, že EU neřeší zásadní problém dneška, to jest migraci, ale ještě ji prohlubuje. Proto je třeba znovu budovat Evropu svobodných národů, které budou spolupracovat na bázi dobrovolnosti, aby se zachránily.

„Ať žije Česká republika! Ať žije Francie! Ať žije Evropa národů a svobody!“ zakončil svůj projev francouzský host.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…