Stres, nevděk, zničené rodiny. Tragická smrt starostky: Hejtmanka Pecková sdílí smutek

04.08.2021 16:14 | Ze sítí

Nešťastná událost v Kouřimi. Místní oblíbená starostka je po smrti. Skok nebo pád z okna radnice? „Je to lidská tragédie,“ říká k tomu hejtmanka Pecková a rodině a blízkým vyjadřuje upřímnou soustrast. „Je mi to nesmírně líto, dýchala pro lidi!“

Stres, nevděk, zničené rodiny. Tragická smrt starostky: Hejtmanka Pecková sdílí smutek
Foto: Screen ČT24
Popisek: Hejtmanka Petra Pecková

Anketa

Co vy a Šlachtovo hnutí Přísaha?

hlasovalo: 27956 lidí
Hejtmanka Středočeského kraje Petra Pecková se na svém facebookovém profilu vyjádřila k jedné lidské tragédii. Starostka města Kouřim Zuzana Chmelová byla dnes ráno totiž nalezena mrtvá pod okny své radnice. „Zoufalý skok, nebo nešťastná náhoda? Lidská tragédie. Paní starostka vedla Kouřim od roku 1998. Byla moc oblíbená. A v roce 2016 získala titul Komunální politik roku. Protože byla čestná, upřímná, otevřená k veřejnosti, pracovitá,“ napsala s úctou politička.

Chmelová ale prý čelila i tomu, čemu musí čelit každý starosta. „Ta práce je vysilující, stresující, nevděčná, bourá rodiny a způsobuje zdravotní problémy. Jenže když ji milujete, nemyslíte na sebe. Myslíte na lidi. Na občany. Je mi to nesmírně líto,“ uvedla posmutněle Pecková.

Vyjádřila rovněž soustrast celé rodině a blízkým. „Paní starostko, klidný spánek v nebi s vysokým výhledem na město Kouřim, pro které jste dýchala. Odpočívejte. Nám tu budete moc chybět,“ dodala závěrem.

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…