Suverenita Bobošíkové bude protestovat proti vlajce EU na Hradě

02.04.2013 21:42

Suverenita SBB ve středu 3. dubna 2013 v 11:00 v rámci protestů proti vyvěšení vlajky EU na Pražském hradě, symbolicky vyšle „bruselský prapor“ do vesmíru. Vlajku dnes vyvěsil prezident Miloš Zeman.

Suverenita Bobošíkové bude protestovat proti vlajce EU na Hradě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková v televizním studiu

„Suverenita se protestní akce zúčastní a jak už jsme dříve avizovali, vypustíme na Hradčanském náměstí a u Prašného mostu vlajku Evropské unie do vesmíru stejně tak, jako jsme vyslali do vesmíru dluhy EU při návštěvě „prezidenta“ EU Hermana Van Rompuye.  Politikou Suverenity je Evropská unie spolupracujících suverénních států, ne superstát a bruselský diktát,“ řekla předsedkyně Suverenity Jana Bobošíková.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Suverenita nechce, aby na Pražském hradě, symbolu české státnosti, vlála vlajka podle ní nedemokratického uskupení, které připravuje občany země o svobodu, o peníze, o prosperitu i o budoucnost.

Strana bobošíkové navíc připomíná, že to, aby na Hradě vlála jiná vlajka než česká, se stalo jen jednou v celých československých dějinách, a to za Protektorátu Čechy a Morava.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: joh

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …