Svobodný Vondráček: Zdražení kvůli Bruselu. Babiš souhlasí. Varujte přátele, zastavme to!

13.09.2021 12:24 | Ze sítí

„Andrej Babiš (ANO) mohl smést ze stolu Evropský Green Deal a neudělal to. A teď si Češi, Moravané a Slezané pořádně připlatí za energie. Pojďme to jednou provždy zarazit,“ žádá předseda Svobodných Libor Vondráček se vší důrazností. A nabízí cestu.

Svobodný Vondráček: Zdražení kvůli Bruselu. Babiš souhlasí. Varujte přátele, zastavme to!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Libor Vondráček, předseda Svobodných

Předseda Svobodných Libor Vondráček ve shodě s ekonomem Lukášem Kovandou tvrdí, že peněženky českých spotřebitelů pořádně provětrá zrychlující se inflace. Ta překročila už 4 procenta a Kovanda upozorňuje, že na takto rychle rostoucí inflaci mají velký podíl také rychle rostoucí ceny energií.

A tady Libor Vondráček udeřil na šéfa hnutí ANO a stávajícího premiéra Andreje Babiše, který jako premiér členské země EU mohl zarazit plán na zezelenání evropské ekonomiky, který je známý pod označením Green Deal.

„Připomínáme, že to byl Andrej Babiš, který v EU Green Deal odsouhlasil! Bez jeho hlasu by tento návrh zkrátka neprošel. Máme právo veta. I tak se ale nesmíme vzdát. Pořád je šance po volbách celý projekt odmítnout, stejně jako zvyšování daní! K tomu ale potřebujeme co nejvyšší volební zisk v podzimních volbách. Pojďte nám v tom pomoct,“ požádal Vondráček.

Mgr. Libor Vondráček

  • Svobodní
  • předseda Svobodných
  • mimo zastupitelskou funkci

„Hlas pro Trikolora Svobodní Soukromníci je hlasem proti zvyšování daní a proti Zelenému údělu, který bude vytahovat peníze z nás všech. Z mnoha průzkumů bohužel vyplývá, že lidé o existenci EGD v drtivé většině nic neví. Politikům se daří tuto šílenost a její dopady před lidmi úspěšně tajit. Proto je důležité informovat. Varujte před tím vaše známé, kamarády a rodinu, ať se o tom, co se chystá, dozví co nejvíce lidí. Spolu to po volbách pořád ještě můžeme zastavit,“ zdůraznil předseda Svobodných.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…