Tahle Babišova buzerace nebude fungovat. Senátor si otevřel okénko a odpovídal z něj lidem

01.09.2016 18:43

„Tak obě dvě opatření jsou nesmyslná,“ okomentoval senátor Ivo Valenta ve druhém díle svého pořadu „Ivošovo okénko“ elektronickou evidenci tržeb a nově zavedenou povinnost kontrolního hlášení. Jde jen o buzeraci podnikatelů ze strany státu. Promluvil také o nutnosti podpořit výuku praktických dovedností. Nakonec prozradil i pár zajímavostí ze života.

Tahle Babišova buzerace nebude fungovat. Senátor si otevřel okénko a odpovídal z něj lidem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

„Je to jenom další věc z kuchyně vládní garnitury, kdy prostě se snaží vytvářet regulace, obtěžování, buzerace podnikatelům, a nebude to nikde fungovat,“ vyjádřil se Valenta ke snaze zavést EET. Dodal, že podvodníky to nijak neomezí, jen to stíží život běžným podnikatelům.

Valenta dále uvedl, že se zcela zapomnělo na „učňovské školství“, protože s jeho zánikem přijde Česko o obrovské množství pracovních míst, které bude třeba nahradit lidmi ze zahraničí. Je třeba takové školy „podpořit i finančně“.

Senátor odpovídal i na dotazy jeho příznivců. Toho prvního zajímalo, jak Valenta skloubí práci hejtmana a senátora. Ten odpověděl, že se těší na výzvu, kterou by představovaly obě funkce.

Další dotaz byl na tělo, mladá slečna se jej ptala, že se doslechla o Valentově vášni k vaření. Ten však s jistým zklamáním poznamenal, že v současnosti již nevaří, vařil však na škole místo dílen. Prý jediný z kluků mezi holkami.

Poslední dotaz, který se do pořadu vešel, byl, proč Valenta podporuje folklór. Senátor odpověděl, že jeho podpora je důležitá a jeho práce má obrovské výsledky, „které jsou vidět“, a protože jde o zcela unikátní a nevídanou záležitost s dlouholetou historií. „Určitě budu podporovat dál a dál folklór, aby byl ještě krásnější.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…