Táhněte do prdele. Aleš Brichta vykřičel do světa, co všechno mu vadí

07.06.2016 16:02

Zpěvák Aleš Brichta na svém facebookovém profilu vyjádřil své aktuální pocity. A servítky si rozhodně nebral.

Táhněte do prdele. Aleš Brichta vykřičel do světa, co všechno mu vadí
Foto: Daniela Černá
Popisek: Rocker Aleš Brichta si vzal slovo na petičním výboru

„Chci mít možnost zapálit si cigaretu, napít se piva, jíst to, co mi chutná, a poslouchat muziku, která se mi líbí. Pokud mi to chce někdo zakazovat, ať táhne do prdele,“ napsal Brichta. „A co teprve čuchat smrad piva, vepřového bůčku a dámských parfémů,“ dodal poté v komentářích.

V minulých dnech se také vyjádřil například k jejich produkci na motorkářském srazu v Doksech. „Atmosféra příjemná, počasí večer taky vyšlo. Zajímali mě De Bill Heads, kteří hráli před námi a ještě jsem je neslyšel, protože se svými výroky prezentují jako sluníčkářská kapela. Ale nějak jsem nic podobného nepostřehl,“ zkonstatoval. „Jejich manažer je stáhl z festivalu, kde hraje o den později Ortel. Chtěl to prý udělat i s Dymytry, ale ti ho poslali do háje, ať nemotá muziku do politiky. Ať si každej hraje, co chce, ale ať se tím pádem do jiný kapely nenaváží. A bude klid,“ dodal poté. 

Brichta se k aktuální politické situaci vyjadřuje často. Své řekl i k protikuřáckému zákonu. „Premiér Sobotka neuspěl ve sněmovně se svým rasistickým protikuřáckým zákonem, naplňujícím všechna kritéria omezení práv a svobod skupiny občanů. Alespoň někteří poslanci mají ještě rozum,“ napsal například koncem května.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …