Tak se chovat ke slavným! Dagmar Havlová kárá. Vážné situace

03.08.2021 13:22 | Ze sítí

Herečka Eva Holubová se nerada fotí. A zavzpomínala, jak se málo fotilo na premiéře Havlova filmu Odcházení. „Bylo to hlavně, abychom nefotili Havlovy, pouze po dohodě, a tím jim umožnili svobodný pohyb a vznikli úžasně svobodné debaty,“ vysvětlila. A přidala se Dagmar Havlová. „Už vůbec bych si nedovolila požádat někoho slavného o foto!“ A pochlubila se, s kým seděla a s kým se za život setkala.

Tak se chovat ke slavným! Dagmar Havlová kárá. Vážné situace
Foto: Repro Instagram
Popisek: Dagmar Havlová na Hrádečku se psem a levandulí

Anketa

Je dobře, že se na kulturu a sport dostane jen omezené množství neočkovaných a dále již jen očkovaní?

hlasovalo: 8381 lidí
Herečka Eva Holubová odhalila, jak se staví k tomu, když se má s někým vyfotit. „A i když nikam nechodím a někde se potkáme u stolu, nebaví mě se fotit, připadám si jako nějaká gorila v ZOO. Víte, že já si prostě nedovedu nafotit nebo natočit zvířata, protože mi nemůžou dát svolení,“ řekla ve statusu na Instagramu.

„Dovedete posoudit, zda by vám bylo příjemný fotit se, když jste někde soukromě. Já nemám moc fotek s osobnostmi, s nimiž jsem měla možnost se vyfotit, ale vždycky jsem počkala, když to zorganizoval někdo jiný. Nechtěla jsem obtěžovat třeba Miloše, ale ani sebe, abych nepřišla o skvělou debatu,“ vysvětluje dále herečka, s odkazem zřejmě na Miloše Formana.

Doplnila, že na premiéře Havlova filmu Odcházení nesměl nikdo fotit soukromě, takže má jen fotografie od produkce. „Byli jsme požádáni, aby (fotili) ti k tomu určení a my pouze se svolením a při nějaký situaci. Bylo to hlavně, abychom nefotili Havlovy, pouze po dohodě, a tím jim umožnili svobodný pohyb a vznikly úžasně svobodné debaty. Mám z nich pár fotografií, převážně oficiálních. Ráda si je prohlížím,“ odhalila zákulisní informace.

A ozvala se opět přítelkyně Holubové, bývalá první dáma Dagmar Havlová. „Dudinko, taky nemám z Odcházení a už vůbec bych si nedovolila požádat někoho slavného o foto! Teď jsem letěla s Isabelou Rosellini!!! Obdivuju! Jak ráda bych s ní měla foto! Jak ráda. Dustinem Hoffmanem a jinými slavnými, se kterými jsme se setkávali. Nemám. Proč? Ctím soukromí,“ řekla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…