Takto Ivan Bartoš relaxoval po debatě s Babišem. Ocení Miloš Zeman

02.09.2021 18:20 | Ze sítí

Kampaň vrcholí. Šéf Pirátů Ivan Bartoš druhý den po napínavé předvolební debatě, ve které se střetl s premiérem Andrejem Babišem (ANO), šel objímat strom. Zajeli si prý s kamarády před kontaktní kampaní do hor. Na svém facebooku zveřejnil fotku z akce.

Takto Ivan Bartoš relaxoval po debatě s Babišem. Ocení Miloš Zeman
Foto: Screen: CNN Prima News
Popisek: Předseda Pirátů Ivan Bartoš v předvolební debatě na CNN Prima News.

Anketa

Co si myslíte o slovním útoku Andreje Babiše mladšího?

hlasovalo: 18222 lidí
Druhý den po debatě Bartoš zveřejnil fotku, na které objímá strom. „Na dnešek máme v plánu setkávání s lidmi v Jablonci a České Lípě. Přijeli jsme ale dřív, tak jsme s kamarády zajeli i do hor, kde jsem víc než dvacet let zpátky brigádničil na ožínání. P.S.: osvěžující ráno po včerejší debatě s AB na CNN Prima NEWS,“ napsal na Facebooku.  Objímání stromů tu ale už jednou bylo. Tehdy to byl zase Miloš Zeman, který se k němu uchýlil v rámci předvolební kampaně v roce 2012. Volební klip pro něho natočil známý režisér Filip Renč. Zeman v něm vysvětluje své objímání stromů a přiznává, že jeho nejhorší, ale zároveň asi i nejlepší lidskou vlastností je důvěřivost.

Zpět ale do současnosti. Mezi Babišem a Bartošem to vře už nějakou dobu. Babiš piráta v debatě nařkl, že vykládá věci, o kterých neví nic. Bartoš zase šéfovi hnutí ANO vytkl slova o  „best in covid“ s odkazem na víc než 30 tisíc mrtvých.  „Vám to vyhovovalo,“ vyčetl naopak Bartošovi premiér, že se opozici údajně hodilo, když na tom Česko kvůli covidu nebylo dobře. Pokračoval, že celá opozice házela vládě klacky pod nohy. „Přitom nezařídila nic,“ lamentoval Babiš podle serveru iDNES.cz.

Předvolební debatu pak hodnotili i čtenáři. Podle nich byl Ivan Bartoš přesvědčivější než premiér Babiš. Třetí pak skončil šéf lidovců Marian Jurečka.

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

  • Piráti
  • Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • místopředseda vlády

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…