Takto Jandák přímočaře podpořil Dana Landu

28.11.2012 11:45

REVUE Zpěvák, skladatel, sportovec, ale i provokatér Daniel Landa rozbouřil v sobotu večer prostřednictvím živého přenosu na Českém slavíkovi vody šoubyznysu i politiky. Velmi svérázně řekl, co si myslí o současné situaci v České republice. Jedni mu tleskali, druzí ho odsuzovali, jiní jen tiše a s úžasem koukali. Herec a poslanec Vítězslav Jandák (ČSSD) pro ParlamentniListy.cz řekl, že Landovi fandí.

Takto Jandák přímočaře podpořil Dana Landu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vítězslav Jandák

„Mám rád lidi, kteří se nestydí za svůj názor a nebojí se říkat, co si myslí! Landa má moje sympatie. Vůbec si nemyslím, že by to byl nějaký šílenec, nebo blázen, který opakuje jedno a to samé. Chlapec to má v hlavě hodně dobře srovnané a jen řekl, co si myslí a jak to je. A pravda se prostě někdy někomu nelíbí,“ řekl Jandák s tím, že na Českého slavíka nekoukal a ani tam nebyl.

„Já se na to nedívám, ani tam nechodím. Mám k tomu své důvody. Ale tohle jsem zaznamenal na internetu a přes různé známé. Daniela Landy si velmi vážím. Máme demokracii a každý si může říkat, co chce, jak chce, když někomu neubližuje. A nemyslím si, že by Landa někomu ubližoval. Naopak, možná chce mnohým otevřít oči. Styl, jakým to dělá, nehodnotím, ale říkám – má v mnohém pravdu,“ svěřil se Jandák s tím, že Daniel Landa je podle něj velká osobnost nejen českého šoubyznysu.

Poslanec a herec za ČSSD Jandák také řekl, že slyšel už i jiné názory na situaci, která se děje v Česku, a oproti tomu byl Landův projev opravdu slabým čajíčkem.

„Dana Landy si vážím, má mé sympatie v tom, že se prostě nebojí říct svůj názor a stojí si za ním. Nemá potřebu se za nic schovávat. Navíc je to šoumen, který něco dokázal, umí, a je škoda, že málo lidí si to uvědomuje,“ podotkl Jandák.

Na otázku, co říká na informace, že 21. prosince může být konec světa, a zda má strach, odpověděl s humorem sobě vlastním. „Mám strach a veliký. Protože pokud by byl konec světa, první, co by spadlo, by byla Poslanecká sněmovna, a to by tedy byla obrovská tragédie,“ dodal s úsměvem a přáním pěkného dne všem lidem, kteří se nebojí říkat pravdu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Kraus

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…