Textař Horáček sleduje dění: Staňte se bachařem, těch si dneska všichni váží

19.07.2013 15:00

Známý český textař a producent Michal Horáček na svém facebookovém profilu vtipně glosoval současnou politickou scénu. Neuniklo mu, jak téměř všichni propuštění politici, kteří během včerejška a dneška opustili vazební věznice, děkovali vazební službě.

Textař Horáček sleduje dění: Staňte se bachařem, těch si dneska všichni váží
Foto: michalhoracek.cz
Popisek: Michal Horáček

"Už i ta úcta k profesím se v téhle roztrpčené době vytrácí. Ani lékaři, učitelé, výpravčí, herci, novináři už nejsou, co bývali; jen zřídka je někdo veřejně ocení. Jen jedno povolání svou prestiž drží, ba rychle zvyšuje: bachaři. Není pomalu dne, aby jim někdo veřejně nepoděkoval za korektní chování a profesionalitu," píše na svém profilu Horáček.

Glosuje tak vyjádření propuštěných, kteří děkovali prostřednictvím médií ostraze věznic. Výjimkou byla bývalá nejmocnější žena politiky Jana Nagyová, pro kterou si přijel její exšéf a současný milenec Petr Nečas. Ten si vzal slovo za Nagyovou. "Chtěl bych poděkovat za chování vazební služby, který je v neuvěřitelné konfrontaci s policií a jejím chováním během zadržení," řekl například.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…