Tihle důchodci Babiše neberou. Natočili s nimi VIDEO

26.01.2023 13:52 | Ze sítí

Na sociálních sítích se v posledních dnech šíří video, v němž senioři vzkazují Andreji Babišovi, že na ně jeho „strašení válkou“ nezabralo a že k volbám půjdou podpořit generála Petra Pavla. Senioři upozorňují, že jim podobně jako milionu dalších chodí řetězové maily a letáky do schránek, které se je snaží vystrašit, že Pavel odvede jejich vnuky do války. „Děsit lidi, to může jenom slaboch,“ vzkazují Babišovi.

Tihle důchodci Babiše neberou. Natočili s nimi VIDEO
Foto: Repro Facebook
Popisek: Senioři volící Petra Pavla

Video na svém facebooku sdílel i prezidentský kandidát Petr Pavel s tím, že je velmi silné. „Andreji Babiši, musím vám něco říct. Jsem stará, ale nejsem blbá,“ říká v úvodu videa seniorka.

„Viděli jsme ty vaše billboardy. A já vám ukážu, co mi přišlo do mailu,“ pokračuje postarší muž a upozorňuje na řetězové maily o tom, že nás Pavel chce zatáhnout do války a odvede seniorům vnuky.

„Tohle to chodí důchodcům. A do schránek nám posíláte tohle,“ ukazuje další seniorka leták, kde Babiš opět akcentuje téma války.  

„Strašíte nás válkou, a někteří z nás ji ještě zažili,“ pokračuje pár v důchodovém věku s tím, že děsit lidi může jenom slaboch.

„A jako rukojmí si berete ty, co máme nejradši, naše vnuky,“ vadí některým dědečkům a babičkám. „Myslíte si, že vám na to skočíme? Nerozdělíte nás, i kdybyste si to přál,“ vzkazují Babišovi.

„A proto vysíláme vzkaz všem mladým, jděte volit,“ říkají jeden po druhém senioři ve videu. „Jděte volit proti lži, manipulaci a strachu, volte pravdu a čest,“ dodávají s tím, že oni půjdou volit taky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

A důchodci si vyděli pár stovek za pózování Pavlovcům, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseanaboca , 26.01.2023 14:12:02

|  9 |  0

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…