To je kšeft! Neziskovky vypsaly konkurz na člověka, který v Česku prosadí větší práva pro homosexuály. Hlásit se můžete zde

12.09.2016 8:15

O přípravách celonárodní kampaně na podporu zásadních změn týkajících se práv stejnopohlavních párů se na svém facebookovém profilu rozepsal český právník a ředitel organizace Otevřená společnost Czeslaw Walek. A především zmínil to, že pět neziskových organizací angažujících se v této problematice hledá koordinátora či koordinátorku komunitních aktivit.

To je kšeft! Neziskovky vypsaly konkurz na člověka, který v Česku prosadí větší práva pro homosexuály. Hlásit se můžete zde
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pochod hrdosti homosexuálů Prague Pride 2014

„Cílem práce koordinátora či kooridnátorky je vytvořit celonárodní hnutí osob, jež se aktivně a dlouhodobě zapojí do realizace kampaně na lokální úrovni. Koordinátor komunitních aktivit bude zodpovědný za práci s dobrovolníky či regionálními skupinami, jež se zapojí do kampaně na lokální úrovni. Musí je najít, zmotivovat a vést,“ píše se v inzerátu.

Neziskovky tak hledají trpělivou, schopnou, empatickou, ale občas asertivní osobu, která je velmi organizačně schopná a má analytické myšlení. „Umí s tabulkami, nechodí pozdě na schůzky, ví co chce, je flexibilní, nebude jí vadit cestování po celé ČR, umí česky, má počítač, může pracovat z domu a má zkušenosti s koordinací komunitních aktivit nebo dobrovolníků. V ideálním případě je LGBT,“ dodávají.

Nabídkou neziskovek je neobvyklá možnost podílet se na změně společnosti a dějin. „Což sice na konci přinese pocit radosti, ale než do toho cíle dojdeme, je to fuška a občas i frustrace. Je to velmi náročná a zodpovědná práce s vidinou změny. Proto to není práce dobrovolná, ale honorovaná a je to práce na částečný úvazek – výše úvazku se v čase bude měnit,“ zní nabídka. 

Celý text příspěvku Czeslawa Walka:

Hledáme koordinátora/rku komunitních aktivit v rámci připravované dlouhodobé celonárodní kampaně.

5 LGBT+ organizací vytvořilo koalici s cílem prosadit do roku 2020 do české legislativy zásadní změny týkající se práv stejnopohlavních párů. V této chvíli probíhají přípravy celonárodní dlouhodobé kampaně. Pro účely kampaně hledáme osobu, která bude koordinovat aktivity kampaně v komunitě. Cílem práce koordinátora/ky je vytvořit celonárodní hnutí osob, jež se aktivně a dlouhodobě zapojí do realizace kampaně na lokální úrovni. Koordinátor/ka komunitních aktivit bude zodpovědný/á za práci s dobrovolníky, či regionálními skupinami, jež se zapojí do kampaně na lokální úrovni. Musí je najít, zmotivovat a vést.

Koho hledáme:
Hledáme trpělivou, schopnou, empatickou, ale občas asertivní komunikátorků/komunikátora, který/á je velmi organizačně schopný/á a má analytické myšlení, umí s tabulkama, nechodí pozdě na schůzky, ví co chce, je flexibilní nebude jí/mu vadit cestování po celé ČR, umí česky, má počítač, může pracovat z domu, a má zkušenosti s koordinací komunitních aktivit nebo dobrovolníků. V ideálním případě je LGBT.

Co nabízíme:
Nabízíme neobvyklou možnost podílet se na změně společnosti a dějin, což sice na konci přinese pocit radosti, ale než do toho cíle dojdeme, je to fuška a občas i frustrace. Je to velmi náročná a zodpovědná práce s vidinou změny. Proto to není práce dobrovolná, ale honorovaná a je to práce na částečný úvazek - výše úvazku se v čase bude měnit. Rozhodně nabízíme flexibilitu pracovní - není důležité odsedět hodiny u stolu v kanceláři (kterou nemáme) ale udělat tu práci a tu jde udělat klidně z pláže v Chorvatsku.

Ti co mají zájem, ozvěte se mně do zpráv, a ostatní šiřte. Díky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

15:58 „Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

Co říkají lidé o vakcinaci? Jedná se o zločiny na lidskosti? Kdo vyvolal covid? Kdo z toho udělal ce…