To je síla. Režisérka si mne ruce při pohledu na Zemana a Klause v nemocnici. Tak ještě Babiš a...

14.09.2021 16:08

Režisérka, scenáristka a spisovatelka Monika Le Fay se na svém webu zaměřila na aktuální dnešní dění – že exprezident Václav Klaus i současná hlava státu Miloš Zeman leží ve stejné nemocnici. „Nastal čas na generační výměnu,“ uvedla.

To je síla. Režisérka si mne ruce při pohledu na Zemana a Klause v nemocnici. Tak ještě Babiš a...
Foto: Repro DVTV
Popisek: Spisovatelka a režisérka Monika Le Fay

„Zprávou dnešního dne je, že Miloše Zemana odvezli do vojenské nemocnice. A že do téže nemocnice byl o něco dříve přijat také jeho předchůdce Václav Klaus. Tato informace se samozřejmě stala terčem mnohého veselí; zvláště pak, když se ukázalo, že do izolace kvůli covidu zamířil také Vladimír Putin,“ uvedla Monika Le Fay a zaměřila se i na slova biologa Jaroslava Flegra, jenž to komentoval slovy, že Hospodin to už nevydržel a rázně vstupuje do předvolebního klání. Flegr dodal i toto: „Pane Babiš, co vy na to?“ 

Anketa

Věříte průzkumu STEM, že ANO získá ve volbách 32,4 %?

hlasovalo: 61854 lidí
„No pochopitelně, kde jsou tři, tam je společnost. A tihle politikové se k sobě hodí. Jen málokdo totiž dokázal naši zemi zničit takovým způsobem jako oni. Při pohledu na Zemana člověku až zatrne, protože si uvědomí, že i takový mastodont, jakým byl Gustáv Husák, proti němu působil jako poměrně kultivovaný člověk,“ poznamenala Le Fay.

„Když si člověk představí, že tihle tři by tady nebyli, uvědomí si, o kolik celá společnost jejich přičiněním přišla. A jak by to mohlo vypadat, kdyby se podařilo staré dinosaury vyměnit za mladé politiky,“ dodala.

„Ještě všechno ale není ztraceno. Klaus je ze hry a je možné, že Zeman bude donucený ze zdravotních důvodů odstoupit. Je to zatím nepravděpodobné, ale přihodit se to může,“ zmínila také Le Fay. 

V závěru se rozepsala i o volbách. „Andrej Babiš ani nemusí ostrouhat ve volbách, ale zásahem vyšší moci a s přispěním Evropské unie, OLAF, Policie ČR či státního zastupitelství může nakonec i on dojít spravedlivé odplaty. Třeba ho nakonec dostanou na něčem úplně malicherném; když už mu všechny ty velké podvody a zlodějny prošly,“ uzavřela.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…