To není Hillary! Kandidátka Clintonová prý používá dvojnici

14.09.2016 9:35

Dění kolem americké prezidentské kandidátky Hillary Clintonové v posledních dnech nabývá na bizarnosti. Po jejím kolapsu na připomínce výročí 11. září v New Yorku nejprve zaujalo chování jejího štábu, který několik hodin mlčel a pak vysvětlil její kolaps „lehkým zápalem plic“, a poté množství spekulací a teorií, které se kolem jejího zdraví roztočily.

To není Hillary! Kandidátka Clintonová prý používá dvojnici
Foto: timesunion.com
Popisek: Bývalá americká ministryně zahraničí Hillary Clinton

Britský bulvární deník Daily Mail nyní přichází s pozoruhodnou konspirační teorií, která se vztahuje k události, která následovala po kolapsu Hillary Clintonové. Ta se ukázala veřejnosti za několik hodin, když odcházela z bytu své dcery, kde se údajně zotavila z nevolnosti, která ji postihla.

Hillary Clintonová se zářivým úsměvem mávala přihlížejícím a ujišťovala je, že se cítí skvěle. Poté, co byly zveřejněny záběry bezvládné prezidentské kandidátky nesené do auta, se objevily pochybnosti poukazující na neuvěřitelné až zázračné vzchopení paní Clintonové.

Anketa

Myslíte, že se Hillary Clintonová stane prezidentkou USA?

7%
93%
hlasovalo: 6382 lidí

Příznivci konspiračních teorií mají jasno. Osoba, která před domem dcery Clintonových mávala novinářům, podle nich nebyla prezidentská kandidátka, ale její dvojnice. Fotografie mávající „Clintonové“ se stala okamžitě hitem konspiračních webů, kde byla vyobrazená postava do detailů rozpitvávána. Se závěrem, že se nemohlo jednat o Hillary Clintonovou.

CELÝ TEXT V ANGLIČTINĚ ZDE

Někteří z teoretiků upozorňují na rozdíly ve fyziognomii. Zejména je zaujal odlišný tvar nosu, rozdílné naušnice nebo výrazně hubenější nohy, než má na jiných fotografiích kandidátka Clintonová. Vrcholem spekulací je pak analýza mávajících prstů. Srovnání s dřívější fotografií mávající Clintonové je prý jednoznačné. Skutečná Clintonová má na levé ruce delší ukazovák nežli prsteníček. U ženy mávající před domem Chelsea Clintonové je to přesně naopak. Proto je prý jednoznačné, že v tu chvíli stál před lidmi někdo úplně jiný.

Jiní se pozastavují nad tím, že údajná Clintonová se po rušném newyorském bulváru pohybovala zcela sama, bez ochranky, což je proti všem zvyklostem. Kandidátka je jinak v obležení bodyguardů, což bylo vidět i na „kolapsovém“ videu, kde nakládání Clintonové do vozu okamžitě svými statnými těly zakrylo několik „goril“.

Spekuluje se rovněž o rozporech ve zprávě o zdravotním stavu Clintonové, které po incidentu podal médiím její manžel, exprezident Bill Clinton.

Konspirační teoretici tedy mají jasno. Hillary Clintonová má dvojnici, kterou v neděli použila. Pochybnosti o věrohodnosti její kandidatury tak stále stoupají.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…