To není vtip: Manažerem roku vyhlášen komunista

25.04.2016 12:01

Ve čtvrtek 21. dubna 2016 proběhlo na pražském Žofíně již třiadvacáté udílení prestižního ocenění Manažer roku. Česká manažerská asociace nominovala sedmdesát finalistů, mezi kterými se objevil i hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. V kategorii „Veřejná správa – představitel“ si právě on nakonec odnesl cenu Manažer odvětví 2015, informuje oficiální web Ústeckého kraje.

To není vtip: Manažerem roku vyhlášen komunista
Foto: Redakce
Popisek: hejtman Bubeníček (KSČM)

Mezi sedmdesáti finalisty byli z Ústeckého kraje pouze dva. „Mimo hejtmana Oldřicha Bubeníčka si odnesl ocenění Manažer roku v odvětví chemie Mgr. Ing. Marek Świtajewski, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Unipetrol a jednatel společnosti Unipetrol RPA v Záluží,“ píše se na serveru.

Oldřich Bubeníček je český novinář a politik, od 20. listopadu 2012 hejtman Ústeckého kraje, od dubna 2015 starosta města Bíliny, člen KSČM. Bubeníček je v současné době jediným komunistickým hejtmanem v ČR.

Soutěž o manažera roku byla založena v roce 1993, čímž započala tradice hodnocení významných reprezentantů managementu v České republice. K objektivnímu posouzení účastníků soutěže a k regulérnosti jejího průběhu je vytvořen Řídící výbor soutěže, složený ze zástupců vyhlašovatelů a partnerů soutěže, vrcholových manažerů a odborníků z oblasti managementu. Samotné hodnocení provádí Hodnotitelská komise jmenovaná Řídícím výborem soutěže.

„Při předávání cen nejlepším manažerům byl přítomen i prezident Miloš Zeman a premiér Bohuslav Sobotka, kteří oceněným manažerům poblahopřáli,“ píše se na serveru Ústeckého kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: fib

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…