Tomio Okamura upozornil v souvislosti s volbami na mediální manipulace

15.10.2016 16:05

Z PROFILŮ Předseda strany Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura odpověděl prostřednictvím svého profilu na serveru ParlamentníListy.cz mimo jiné na otázku, jak je spokojen s výsledky voleb. „Sice jste se dostali do řady zastupitelstev, ale budete v nich moci prosadit, co jste slibovali?“ zeptal se čtenář.

Tomio Okamura upozornil v souvislosti s volbami na mediální manipulace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Tazatel zároveň poukázal na volební účast. „Taky účast byla dost malá a přeci jen jste skončili jako ti vzadu,“ zmínil.

„Ano, volby nedopadly z tohoto hlediska pro nás nejlépe – lidé překvapivě volili opakovaně ty, co je opakovaně zrazují. Je to ovšem dané mediální manipulací, kterou tady předvádějí mainstreamová média,“ řekl Okamura.

  • Otázku i s odpovědí najdete ZDE

Vzhledem k tomu byl podle jeho slov však výsledek relativně slušný. „A my si nestěžujeme – přeci jen se ukázalo, že SPD je reálná síla, že máme jasný potenciál i do parlamentních voleb,“ dodal Okamura.

Závěrem pak poděkoval voličům. „Našim voličům upřímně a pokorně děkuji. Budeme se snažit tak, aby s námi byli voliči – naši zaměstnavatelé – spokojeni,“ uzavřel.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

V další otázce pak Okamura mimo jiné odpovídal také na případnou další spolupráci s předsedou SPO Janem Velebou, jež se v mnoha krajích ukázala v uplynulých volbách jako úspěšná. Podle čtenáře bude pro vstup do Sněmovny nutných zhruba 300 tisíc hlasů.

„Voleb do Sněmovny se účastní naštěstí daleko víc voličů než voleb krajských – a my samozřejmě už teď začínáme pracovat na informační kampani, která by měla lidem v republice říkat, co děláme, co prosazujeme, abychom obešli informační blokádu ve velkých novinách a v televizích,“ neodpověděl přímo Okamura. 

  • Otázku i s odpovědí najdete ZDE.

Když si pak další čtenář do senátora Veleby rýpl, že je starý komunistický aparátčík, Okamura se jej zastal. „Pokud vím, tak pan Veleba byl řadovým členem KSČ, tak jako milion dalších občanů v naší zemi. Není myslím správné lidi odsoudit pro jejich chyby před třiceti lety na doživotí,“ zmínil.

  • Otázku i s odpovědí najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…