Topolánek: Covid? Tajný úmysl. Babiš zazdí svobodné volby

27.01.2021 14:12

Bývalý politik Mirek Topolánek se rozvášnil na svém twitteru, kde naznačil, že letošní parlamentní volby nebudou svobodné. Vychází z předpokladu, že vláda Andreje Babiše udrží do podzimu tvrdý lockdown a neumožní opozici kontaktní kampaň. „Sám bude za naše prachy dělat kampaň vládní. Má v ruce klíčová média. Má neomezené zdroje. Bude uplácet důchodce a své voličské skupiny,“ napsal Topolánek.

Topolánek: Covid? Tajný úmysl. Babiš zazdí svobodné volby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

Anketa

Má Česko nakoupit a využívat ruskou vakcínu Sputnik V?

93%
7%
hlasovalo: 25533 lidí

Topolánek je jako glosátor současného politického dění známý svými výroky proti premiérovi Andreji Babišovi. Toho nyní peskuje, že vláda v zemi dále drží přísný lockdown, ačkoliv je země již dva týdny v mírnějším stupni systému PES. Takto by to podle Topolánka mohlo být až do voleb, prý za účelem zkomplikovat opozici volební kampaň.

„Babiš bude držet lockdown co nejdéle, aby opozici neumožnil žádnou kontaktní kampaň. Sám bude za naše prachy dělat kampaň vládní. Má v ruce klíčová média. Má neomezené zdroje. Bude uplácet důchodce a své voličské skupiny. Prokuratura ho podrží. Svobodné volby?“ pokládá Topolánek na svém twitteru závažnou řečnickou otázku.

 

 

Reaguje také na hlasování poslanců, ve kterém nebyl schválen návrh ODS na sněmovní apel na Rusko, aby propustilo opozičního lídra Alexeje Navalného a tisíce zadržených podporovatelů. Proti návrhu hlasovala většina poslanců vládní koalice ANO a ČSSD, stejně jako většina členů KSČM nebo SPD.  

„Výsledek hlasování není překvapivý. Ale vždycky mě znovu a znovu překvapí, když slyším Bureše vykládat, jak si vážil Václava Havla, jen neměl tu jeho odvahu, blablabla, nebo když do sebe zahleděná bába natočí dojemné video z Národní. Ta drzost, ta mě překvapí,“ hodnotí hlasování Topolánek a rýpe také do ministryně financí Aleny Schillerové (za ANO).

 

 

Mirek Topolánek

  • BPP
  • Kandidát na prezidenta v roce 2018
  • mimo zastupitelskou funkci

„Babiš, neděle: buďte rádi, že se tady nemlátí demonstranti. Sněmovna, úterý: v Rusku se mlátí, a brutálně. Měli bychom to odsoudit. Babiš: ani hovno. A kdo má zájem, článek o tom, že to není jen o Navalném,“ doplňuje Topolánek vývoj postoje vlády ke kauze Navalnyj.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…