Topolánek: Pravda a láska zvítězí. Musí

05.12.2017 10:52

„Razím zásadu – ve zdravém těle, zdravý duch. Proto jsem minulý týden přijal výzvu a uběhl Kilák,“ podpotkl prezidentský kandidát Mirek Topolánek k pořádu, jehož se zúčastnil. Video z něj sdílel nyní na svém facebookovém profilu.

Topolánek: Pravda a láska zvítězí. Musí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na prezidenta Mirek Topolánek

Jak Topolánek uvedl, nešlo o žádné vražedné tempo. „Alespoň jsme si při něm mohli popovídat o vážných i nevážných věcech. Příjemná změna,“ podotkl. 

Úvodem o sobě Topolánek řekl, že je kaskadér, starší pán a slušný člověk. Přiznal, že přemýšlel o tom, zda se vrátit do politiky. „Musel jsem překonat to, co o tom vím – ztráta soukromí, ohrožené zdraví, rozbitý životní cyklus. Byla to velká motivace,“ podotkl Topolánek. 

„Jsem srdcař. Rozumem bych do toho nešel. Srdcem jsem to udělat musel,“ sdělil se slovy, že se mu nelíbí především zahraniční politika Miloše Zemana. „Mezi protikandidáty bych si možná i vybral, ale nevěřím, že by byli schopni porazit Miloše Zemana,“ řekl s tím, že on sám sobě věří stoprocentně. Průzkumy neřeší.

Když Topolánek odešel z politiky, tak podle svých slov pracoval na různých místech. „Poslední čtyři roky jsem byl v Bratislavě,“ poznamenal Topolánek. A řeč přišla i na fotky nahého Mirka Topolánka ze Sardinie. „Je to věc, která se mě nesmírně dotkla. Myslím si dodnes, že to byla fotomontáž. Já se stydím za ty, které to baví. Nemám rád voyerství, reality show, každý má právo na své soukromí. Byl jsem tam kilometr od nejbližší civilizace,“ sdělil Topolánek s tím, že to považuje za odporné.

„Pravda a láska zvítězí. Musí,“ uzavřel Topolánek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…