Trička s Putinem: Fotomontáž, ohradil se generál Pavel

28.11.2022 11:11 | Ze sítí

Přestože dlouhodobě deklaruje, že generála Petra Pavla v prezidentské volbě volit nebude, nyní se jej zastal. Řeč je o Miroslavu Kalouskovi, někdejším poslanci TOP 09, který se na twitterovém účtu vymezil proti slovům expředsedy Poslanecké sněmovny za ANO Radka Vondráčka. A ozval se i sám Petr Pavel.

Trička s Putinem: Fotomontáž, ohradil se generál Pavel
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na prezidenta republiky generál Petr Pavel

Kalouska rozhorlila tato slova Vondráčka (ten je ještě navíc doprovodil o fotofgrafii – na ní je vyobrazen Petr Pavel s dvěma muži, kteří mají na tričku portrét ruského prezidenta Vladimira Putina). „Mě nejvíc fascinují lidé, kteří si na tričko vezmou Putina, nad hlavu českou vlajku, volají hesla o svobodě a zároveň po tom, aby k nám přišel udělat pořádek Putin. To mi přijde jako úplně pomatení,“ připomněl nejprve Pavlova slova z nedělní Snídaně s Novou Vondráček. „Tyhle volby začínají být úplný ‚bizár‘,“ dodal.

A právě na toto Kalousek reagoval. „Své priority a postoje v prezidentské volbě neměním. Tohle ale se znechucením odmítám jako argument. Kdo ze známých tváří se nikdy nevyfotil s debilem, ať hodí kamenem,“ uvedl.

V odpovědi pak zareagoval sám Petr Pavel. „Obzvlášť pokud jde o fotomontáž… Však kdo nikdy nesdílel fake, ať hodí kamenem,“ napsal. V diskusi pak jeden z uživatelů podle všeho ukazuje reálný snímek, kdy na tričku mají oba muži portréty exprezidenta Václava Havla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…