Ty ču..., už sem nejezdi, nebo ti dáme na držku. Ota Černý byl prý napaden obávaným fotbalovým bafuňářem

24.07.2017 14:21

Někdejší šéf redakce zpravodajství a sportu České televize Otakar Černý povyprávěl serveru Aktuálně.cz o incidentu, který se měl odehrát na toaletách plzeňského stadionu.

Ty ču..., už sem nejezdi, nebo ti dáme na držku. Ota Černý byl prý napaden obávaným fotbalovým bafuňářem
Foto: ceskatelevize.cz
Popisek: Ota Černý

„Ty ču..., už sem nejezdi, nebo ti dáme na držku,“ měl údajně slyšet Černý od místopředsedy Fotbalové asociace Romana Berbra. Dostat se mu mělo i zacloumání. Černý v Plzni doprovázel předsedu komise rozhodčích Michala Listkiewicze. 

Berbr měl podle Černého na sobě dlouhý kožený kabát. „Chytil mě za pravou paži a cloumal se mnou,“ popisuje Černý, jenž měl prý dostat „za mě i za Dášu“. Tak mu to měl právě Berbr říct. Dášou zřejmě myslel Dagmar Damkovou, rozhodčí a svou ženu. Černý pak podle svého vyjádření na to neřekl ani slovo. 

K incidentu mělo podle serveru Aktuálně.cz dojít v listopadu 2016, krátce po skončení ligového zápasu Plzeň–Brno. „Verzi pana Černého nechává pan místopředseda bez reakce,“ slyšel pak server Aktuálně.cz z tiskového oddělení Fotbalové asociace ČR. 

Původní text ZDE.

Černý o incidentu informoval jen tehdejšího předsedu FAČR Miroslava Peltu a majitele plzeňského klubu Tomáše Paclíka. A dočkalo se mu zajímavé odpovědi, jak uvádí. „Alespoň vidíš, s jakými lidmi já musím spolupracovat,“ uvedl Černý Peltovu odpověď. 

Nyní Černý informace zveřejňuje podle svých slov proto, že válka mezi Berbrem a jeho lidmi a proti komisi rozhodčích pod vedením Liestkiwicze graduje. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čižinskému pod nosem! Obnažená „umělkyně“ se producírovala před dětmi

18:34 Čižinskému pod nosem! Obnažená „umělkyně“ se producírovala před dětmi

Umělkyně Kateřina Olivová opět budí kontroverze. Tentokrát po internetu koluje video, jak celá obnaž…