U Moravce bude živo: Dorazí nejen Kalousek s Chovancem

15.03.2015 7:04

Hosty nedělních Otázek Václava Moravce České televize budou nově zvolený první místopředseda ČSSD Milan Chovanec a první místopředseda TOP 09. Rozeberou dění v Česku i ve světě. Dorazí také europoslanec Petr Mach (Svobodní), který nenechá nit suchou na biopalivech. Proti němu zasedne předseda Českého sdružení pro biomasu CZ Biom Jan Habart.

U Moravce bude živo: Dorazí nejen Kalousek s Chovancem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátor Otázek Václav Moravec

Sjezd ČSSD dopadl v zásadě tak, jak si předseda strany a premiér Bohuslav Sobotka přál. Sociální demokraté si schválili změnu stanov, která mimo jiné posílí postavení žen na kandidátkách, a do vedení se dostali lidé, které si premiér přál. Jen v případě prvního místopředsedy to bylo chvíli "nahnuté". Zástupcem šéfa strany byl ministr vnitra Chovanec zvolen ve druhém kole, kde se utkal s někdejším předsedou poslaneckého klubu ČSSD Jeronýmem Tejcem. Co poměrně vysoká podpora Tejce znamená pro Sobotkovo vedení?

Nejen o tom budou diskutovat Milan Chovanec a Miroslav Kalousek. Proberou také aktuální politickou situaci a témata, na nichž může vládní koalice spolupracovat s opozicí.

Dalšími hosty budou europoslanec Petr Mach (Svobodní) a předseda Českého sdružení pro biomasu CZ Biom, člen předsednictva Evropské asociace AEBIOM Jan Habart. Dojde na při o ekonomickou a ekologickou náročnost výroby biopaliv i o podporu jejich produkce v Česku i v EU.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…