USA a Joe Biden: Synáček zlobil. Zbraně, drogy a nahota

07.06.2022 9:11

V USA právě probíhá debata o tom, zda by se neměly zpřísnit zákony o držení a nabývání zbraní. Právě v této atmosféře se dostalo na veřejnost video nechvalně proslulého syna prezidenta, Huntera Bidena. Je na něm nahý a mává zbraní. Na fotkách je i údajná prostitutka. A zbraň získal Biden podvodem.

USA a Joe Biden: Synáček zlobil. Zbraně, drogy a nahota
Foto: Repro Youtube
Popisek: Hunter Biden během slabé chvilky

Anketa

Má vláda pohrozit energetickým firmám mimořádným zdaněním, pokud nesníží ceny?

98%
1%
hlasovalo: 17745 lidí
Hunter Biden je pro odpůrce současného prezidenta zřejmě nekonečnou studnicí podnětů ke kritice a výsměchu. Včera média New York Post a Radar Online zveřejnily další fotky prezidentova syna a i tentokrát jsou skandální. Fotky pocházejí z videa, které New York Postu poskytla skupina Marco Polo, jež se zabývá mapováním činností prezidentova syna.

Video bylo údajně pořízeno na podzim roku 2018, tedy v době, kdy Spojeným státům vládl Donald Trump a pochází z telefonu prezidentova syna. Na fotkách nahý Hunter Biden mává pistolí a obveseluje ho prostitutka, shodují se Radar Online a New York Post.

Zdroj: Youtube/Event News

Tuto zbraň navíc Biden dle serveru Politico získal lhaním nebo chcete-li podvodem. Zakoupena byla ve státě Delaware a k zakoupení musel Hunter Biden vyplnit formulář. V něm pak uvedl, že není nelegálním uživatelem nebo závislým na marihuaně, antidepresivech, stimulantech, narkotikách nebo jiných zákonem kontrolovaných substancích.

Vzhledem k tomu, že ze záloh amerického námořnictva byl Hunter Biden propuštěn právě kvůli tomu, že mu v krvi našli kokain, a jeho rodina podala svědectví o jeho dalších zkušenostech s drogami, tak je průkazné, že Hunter Biden v tomto případě lhal, což je jednak nemravné, ale hlavně trestné, byť jsou případy trestního stíhání vzácné.

Dle serveru Politico se navíc americká Tajná služba (Secret Service), která poskytuje ochranu prezidentovi a jeho rodinným příslušníkům, angažovala v pokusu získat doklady o koupi této zbraně, ačkoliv to nespadalo do jejích pravomocí.

Video přichází zrovna v době, kdy se v USA živě diskutuje o omezování možností pořídit si některé zbraně a zásobníky a američtí republikáni už se do prezidenta trefují, že než začne vydávat nové zákony, měl by se postarat, aby byly vynucovány ty již platné, i když jde o jeho vlastní rodinu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…