Umělec David Koller se opět politicky projevil. Chystá se zasáhnout

23.08.2017 12:28

Zpěvák David Koller se v rozhovoru pro server Seznam Zprávy obul do šéfa hnutí ANO Andreje Babiše i do prezidenta Miloše Zemana. Svěřil se také s tím, co má v úmyslu za akci proti komunistům.

Umělec David Koller se opět politicky projevil. Chystá se zasáhnout
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Umělec David Koller

„Chceme hrát co nejvíc, než vydáme desku. Chceme hrát na různých mejdanech, chceme být v kondici,“ sdělil Koller i k tomu, že si jeho kapelu Lucie mohou objednat firmy na večírek. „Zlevnili jsme,“ řekl Koller, jenž si v minulých letech zahrál s kapelou na večírku skupiny PPF Petra Kellnera.

Následně se už však řeč stočila na politiku. „Že bych se chtěl o ní bavit, to zrovna ne,“ sdělil Koller. „Člověka to občas zvedne ze židle a řekne si, že by mohl něco udělat. Teď připravuju projekt, neboť to postrádám u mladých lidí, o historii komunismu, jak světového, tak československého a chceme pojmenovat správně všechny věci. Bude se to jmenovat 90 milionů. To je takové střední číslo, kolik mají komunisté na svědomí mrtvých lidí,“ zmínil Koller.

Rozhovor najdete ZDE.

Koller se v minulosti již obul do Babiše, Zemana i exprezidenta Václava Klause, kdy uvedl, že by byl rád, kdyby se o nás vláda postarala a netahala nás na Východ. „Myslím si, že to sedí,“ dodal. „Myslím si, že Andrej Babiš v tom, jak chce stát řídit jako firmu, je nesmysl,“ sdělil k Babišovi, jenž je podle něj vedený v StB a byl komunistou. „Nedokázal se s tím vypořádat,“ řekl.

Koller v minulosti podporoval prezidentského kandidáta Karla Schwarzenberga (TOP 09), nyní je podle něj na aktuální podporu nějakého z kandidátů čas. „Kdokoliv je lepší než pan Zeman. A uvidíme, kdo se nám vyprofiluje,“ zmínil závěrem.

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…