Umělec Mertlík oslovil národ z Reflexu: Země se řítí zpět do ři*i komoušů a vy vykupujete rýži?

09.03.2020 22:19

Producent, scenárista, herec a moderátor Vladimír Mertlík ve svém pravidelném komentáři pro Reflex.cz „zpětné zrcátko“ se vztyčeným ukazováčkem upozorňuje Čechy, kteří se cítí být ohroženi koronavirem a skupují v supermarketech, co se dá, že naše země míří do spárů komunistů. Komentář připojil i k neočekávané cestě hradního kancléře a prezidentského poradce do Pekingu.

Umělec Mertlík oslovil národ z Reflexu: Země se řítí zpět do ři*i komoušů a vy vykupujete rýži?
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda KSČM Vojtěch Filip

V současné době se podle Mertlíka začíná veřejné mínění zvolna obracet ve prospěch hodnocení činnosti skupiny bratrů Mašínů i dalších účastníků III. odboje. Každodenní dnešní politika však podle něj ukazuje, že cesta k úplnému popření falešných mýtů a přijetí reálného pohledu na dějiny čtyřiceti let bolševismu bude ještě dlouhá a složitá.

„Češi se cítí ohroženi koronavirem, ale mnohem víc by se měli obávat stoupající drzosti bolševické kliky a jejích skrytých kolaborantů,“ zdůrazňuje publicista. Společnost je podle něj dramaticky těsně rozdělena, což ukazují výsledky prezidentské volby (51,4 % Miloš Zeman vs. 48,6 % Jiří Drahoš). Dělicí čára vede i Poslaneckou sněmovnou, kde 48 % hlasů mají strany ANO, SPD a KSČM, podpořené pokrytecky zbabělou politikou ČSSD (7 % hlasů).

Pozastavuje se také nad kontrastem, kdy v době, kdy na Letné vyvrcholil protest proti Andreji Babišovi v největší demonstraci od listopadu 1989, byl tento „nepolitik“ průzkumy hodnocen jako nejdůvěryhodnější politik.

Koronavirus je pro současnou vládu, prezidenta a jeho kamarilu krásný dárek, který jim poslalo snad samo nebe, myslí si Mertlík. „Národ se věnuje výkupu rýže, těstovin, konzerv, hygienických potřeb, aniž by věnoval pozornost tomu, že atmosféra listopadových dnů roku 1989 je dávno v hajzlu a země spěje zvolna zpět do řiti komoušů, kde jí nepomůže ani všechen vykoupený toaletní papír,“ říká.

Své řekl i k cestě kancléře Vratislava Mynáře a poradce prezidenta Martina Nejedlého do Pekingu. „Úkolem Mynáře a jeho kolegů bylo předání informace, že Miloš Zeman se zase tak na Čínu nezlobí, sundá pyžamo a rád na dříve odmítnutou návštěvu přijede,“ píše Mertlík.

Zmiňuje, že Martin Nejedlý po návratu z Číny prý nedodržuje karanténu, byl spatřen v restauraci a v autě v centru Prahy. „Zřejmě jde jen o mediální kampaň a účelovku, protože Nejedlý si ani přes fotografie z místa svůj pobyt v restauraci nepamatuje. Lékaři se obávají, zda v jeho případě nebyla místo dýchacích cest postižena nervová centra. Není divu – jaký šéf, takový poradce,“ dodává Mertlík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…