Uniklo ven. Zeman udělí státní vyznamenání in memoriam Ivaně Trumpové

21.10.2022 21:04 | Ze sítí

Prezident Miloš Zeman chystá v tradičním termínu 28. října předat rekordní počet státních vyznamenání, na seznamu je i zesnulá Ivana Trumpová, Blesku to potvrdil dobře informovaný zdroj z Hradu.

Uniklo ven. Zeman udělí státní vyznamenání in memoriam Ivaně Trumpové
Foto: Hanka Brožková KPR
Popisek: Setkání Miloše Zemana s Ivanou Trumpovou

Miloš Zeman v letošním roce rozdá rekordní počet státních vyznamenání. Hrad prozradil, že jedno dostane i zesnulá Ivana Trumpová rozená Zelníčková.

Ivany Trumpové si český prezident vážil, a dokonce usiloval i o to, aby se stala velvyslankyní Spojených států v České republice.

Ivana Trumpová je na seznamu, se kterým se nyní pracuje k slavnostnímu předávání nejvyšších státních ocenění k 28. říjnu. Ceremonie ve Vladislavském sále Pražského hradu se má účastnit i její dcera Ivanka Trumpová. Není vyloučeno, že dorazí i její nejmladší syn Erik, sdělil Blesku dobře informovaný zdroj z Hradu. Podle informací serveru Lidovky.cz rozdá hlava státu 79 vyznamenání. Ve hře jich prý bylo dokonce až 81.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…