Uprchlíci: Tomáš Klus přitvrdil. Má vzkaz pro našince a vlastence, trefa do SPD

29.04.2020 15:34

Tomáš Klus už dostal odpověď na otevřený dopis, který podpořil a který apeluje, aby vláda přijala nedoprovázené děti z řeckých táborů. A nelíbila se mu. Prý si dotyční neuvědomují, že v Česku je dost rodin, které se chtějí starat o děti z Morie. „POMÁHEJ A NECH POMÁHAT. Nezdržuj se tím, že zrazuješ od pomoci, k níž se někdo svobodně rozhodl,“ nabádá umělec. A trefuje se do Radima Fialy z SPD.

Uprchlíci: Tomáš Klus přitvrdil. Má vzkaz pro našince a vlastence, trefa do SPD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomáš Klus

Včera jsme vás informovali o otevřeném dopise neziskové organizace Češi pomáhají, která naléhá na ministra Hamáčka a členy vlády, aby „podnikli kroky k přijetí nedoprovázených dětí z řeckých uprchlických táborů“.  Tento dopis podpořil jednak komentátor Aktuálně.cz Martin Fendrych, dále europoslankyně Šojdrová a také zpěvák Tomáš Klus.

Anketa

Je Miloš Zeman a jeho okolí zodpovědný za smrt Jaroslava Kubery?

6%
92%
2%
hlasovalo: 22993 lidí
Na tento dopis už reagoval předseda poslaneckého klubu SPD Radim Fiala. „Hnutí SPD odmítá tyto ‚děti‘ přijmout, protože i ty představují bezpečnostní riziko. Jde jen o trojského koně, jak sem dostat další imigranty jako v pohádce o jezinkách… děti imigrantů také bývají infikovány džihádismem a na Západě páchají kriminalitu. Pomáhat cizím lidem v nouzi můžeme, ale nejprve musíme zajistit potřeby našich občanů. Čeští občané jsou pro nás na prvním místě. A pokud máme pomáhat opravdovým uprchlíkům, tak v jejich zemi,“ prohlásil Fiala.

A zmínil i incidenty spojené s mladistvými migranty. „Připomeňme, že nezletilí imigranti v německém Ulmu, v Bádensku-Württembersku před časem hromadně znásilnili 14leté děvče. Je jim 14, 15 a 16 let, a dalším dvěma 24 a 26. Další případ se stal nedávno, když 12leté dítě z Afghánistánu udeřilo Němce v autobusu kladívkem do hlavy, když muž imigrantské děti vyzval, aby nedělaly rámus...,“ píše předseda poslaneckého klubu okamurovců. Dále zmínil příklady indoktrinace mladistvých ze Švédska.

„Celou kampaň vnímáme pouze jako propagandu europoslankyně KDU-ČSL Šojdrové a dalších neziskových organizací parazitujících na migraci a jako citové vydírání, které má otevřít dveře masové imigraci. Nejprve přijmeme ‚sirotky‘ a po čase se náhle objeví celé rodiny, které je pak budou chtít ‚sjednotit‘. Díky sjednocování rodin přicházejí do Německa další tisíce imigrantů,“ vyhrazoval se Fiala a zmínil i argument, že v Čechách je už sirotků dost.

„Pomáhat cizím lidem v nouzi můžeme, ale nejprve musíme zajistit potřeby našich občanů. Čeští občané jsou pro nás na prvním místě. A pokud máme pomáhat opravdovým uprchlíkům, tak v jejich zemi. Nesmíme dopustit ohrožení českých občanů!“ shrnul na závěr.

Tomáš Klus svou podporou zřejmě vzbudil nelibost nejen u Radima Fialy, ale i u dalších odpůrců migrace, takže dnes přidal další status, už o poznání ironičtější, otírající se právě o argumenty protistrany. „Minimálně jeden pozitivní dopad ten můj včerejší příspěvek bude mít. Patrně se dnes v dětských domovech po celé republice budete moct těšit na pořádnej nával našinců, protože i přes trpělivou argumentaci, s níž mi mnozí z vás pomáhali, a to, že je zde mnohonásobně více rodin ochotných děti z uprchlických táborů přijmout, než kolik jich je v tuto chvíli ‚k dispozici‘, vlastence, připravené národ za každou cenu chránit před ‚malými teroristy‘, kteří ‚mají válku v krvi‘ a ‚jsou deformovaní a školení zabíjet‘, se nepodařilo přesvědčit, o tom, že je lepší si nejdříve přečíst, co komentují a pak teprve se parádně rozčílit. Že jde o gesto solidarity, nikoli o oběť a katastrofu pro rasu, náboženství a kulturu bílého muže obecně,“ napsal zpěvák.

A zadoufal, aby alespoň zlomek dotyčných udělal to, co slíbil a zasadil se o zpříjemnění života „dětem trpícím u nás“. „Vám všem, kteří jste si článek rozklikli a přečetli, třeba i nesouhlasili, ale ušetřili virtuální prostor žumpních výlevů, děkuji za konstruktivní diskusi, případně podpůrné zprávy. Dnes budou potřeba. Už to zaregistrovali Fiala SPartouDomobranců a Sputnik,“ poděkoval umělec a dodal, že čeká, až mu přijde zase „nálož“ zpráv, a že se cítí jako Pavel Novotný.

„Lásku v šému! POMÁHEJ A NECH POMÁHAT. Nezdržuj se tím, že zrazuješ od pomoci, k níž se někdo svobodně rozhodl,“ nabádal zpěvák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…