Už dost! Trenér rozčísl vysílání ČT politickým prohlášením

23.04.2021 16:57 | Glosa

Už rok a půl mládež nesportuje a současní sportovci tak ztrácejí následovníky. Trenér fotbalistů SK Líšeň Milan Valachovič si postěžoval v živém televizním rozhovoru po zápase a vyzval, aby už konečně mocní lidé v této zemi dostali zdravý rozum.

Už dost! Trenér rozčísl vysílání ČT politickým prohlášením
Foto: Screen vysílání ČT
Popisek: Milan Valachovič, trenér SK Líšeň

Anketa

Co teď se sochou maršála Koněva?

hlasovalo: 10071 lidí

Již více než rok není v této zemi umožněné sportování mimo nejvyšší profesionální soutěže. A mnoho měsíců nemohou hráči spolu ani trénovat. Čím dál častěji se ozývá varování zejména ve vztahu k mládeži, která i podle informací od lékařů a učitelů tloustne a ztrácí veškeré pohybové návyky.

Občas se neudrží i některý z profesionálních trenérů, vystupujících v médiích. V minulosti držel prapor protestu zejména Pavel Hoftych, trenér fotbalistů Slovanu Liberec, který výzvu k povolení sportu nosil dokonce napsanou na roušce. „Nechte děti trénovat a soutěžit,“ napsal si přes ústa.

Nyní se neudržel Milan Valachovič, který v druhé nejvyšší fotbalové soutěži trénuje brněnský klub SK Líšeň. Při rozhovoru pro Českou televizi prosil, aby už konečně někdo dostal zdravý rozum.

„Aby už konečně někdo dostal zdravý rozum a pustil hrát mládež, pustil hrát děti. Protože už rok a půl se nesportuje,“ vyzval. To je podle Valachoviče dnes důležitější než výsledky zápasů. „Třeba dneska to byl fantastický zápas a o to je smutnější, že to nemá pokračování,“ litoval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…