V ČT bude zřejmě zase dusno. Babiš přijde k Jílkové do Máte slovo. A proti němu...

02.02.2017 0:00

Andrej Babiš (ANO) z televizní obrazovky hned tak nezmizí. Odpoledne se rozlítil nad závěry poslanecké komise k reorganizaci policie a večer dorazí do pořadu „Máte slovo“ moderátorky Michaely Jílkové, aby tu takřka do roztrhání těla hájil zavádění elektronické evidence tržeb v maloobchodě.

V ČT bude zřejmě zase dusno. Babiš přijde k Jílkové do Máte slovo. A proti němu...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí ANO Andrej Babiš

Zdá se, že ministr financí Andrej Babiš (ANO) pomalu neví, kam dřív skočit. Odpoledne se tvrdě obul do předsedy vlády Bohuslava Sobotky, předsedy TOP 09 Miroslava Kalouska a do předsedy ODS Petra Fialy. Tuto trojici mužů označil za jednu z tvůrců mafiánského Palerma, které nám v České republice prý vládne. Babiš se však podle vlastních slov nevzdává a se svým hnutím bude dál stát osamocen v Poslanecké sněmovně, dokud poměry v naší zemi nezlepší.

Podobná vyjádření zřejmě zazní také ve večerním pořadu „Máte slovo“ moderátorky Michaely Jílkové, kde bude Babiš hájit rozšiřování elektronické evidence ve druhé vlně. Po restauracích přijde na řadu maloobchod. Šéf státní kasy si pochvaluje, jak se díky EET zvýšil výběr daní u restaurací a totéž pravděpodobně očekává i v dalším sektoru. Nejednou před kamerami České televize prohlašoval, že se v České republice neudělalo za dvacet let takřka nic pro lepší výběr daní a teprve Babiš jako ministr financí v tomto směru něco mění, když zavádí EET.

Spolu s Andrejem Babišem budou o druhé vlně EET diskutovat europoslanec Stanislav Polčák (STAN), Babišova náměstkyně Alena Schillerová, maloobchodník ze Šumperka František Kučera (Strana soukromníků ČR), obchodník z Českých Budějovic Marcel Goetz, hospodský a starosta z Němčovic Karel Freschman a další hosté.

Pořad Máte slovo začíná na programu ČT1 ve 21:20.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…