V Německu zrušili fotbal s Holandskem. Před stadionem ležel podezřelý kufřík

17.11.2015 20:19

Německá policie získala konkrétní informace, podle kterých chtěl dnes někdo na stadionu v severoněmeckém Hannoveru odpálit výbušninu. S odvoláním na policejního prezidenta Hannoveru Volkera Kluweho o tom informovala agentura DPA. Fotbalový zápas Německa s Nizozemskem byl proto zrušen ještě před začátkem.

V Německu zrušili fotbal s Holandskem. Před stadionem ležel podezřelý kufřík
Foto: wikipedia
Popisek: Německá vlajka.

Na zápas měla dorazit německá kancléřka Angela Merkelová a několik ministrů spolkové vlády. V okamžiku zrušení utkání kolem 19:14 SEČ bylo na stadionu podle agentury DPA jen několik málo diváku, které pořadatelé rozhlasem vyzvali, aby prostor opustili.

Na stadionu, který má kapacitu 43.000 diváků, zatím nebyli ani členové německé reprezentace, informovala agentura DPA. Němečtí fotbalisté v pátek sehráli přátelské utkání s Francií, během něhož došlo u pařížského stadionu Stade de France k sebevražedným atentátům.

Omezení v Hannoveru nastala také v městské hromadné dopravě. Linky podzemní dráhy zatím jezdí, nezastavují ale v některých stanicích v centru města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…