V hospodě agituj! Volej mámě! Tiskni letáky! Petr Fiala rozdal úkoly každému ve SPOLU

06.10.2021 13:14 | Ze sítí

72 hodin do voleb. „Jde o všechno!“ prohlašuje koalice SPOLU. A burcuje své věrné, aby si dali závazek a přesvědčili své známé, své kolegy i své příbuzné. A tiskli plakáty, nosili letáky, dali si placku na baťoh a propagovali SPOLU na sociálních sítích. „Vytáhni kamarády a známé do hospody a zkus je různými argumenty přesvědčit, aby volili koalici SPOLU,“ nabádá koalice TOP 09, ODS a KDU-ČSL například.

V hospodě agituj! Volej mámě! Tiskni letáky! Petr Fiala rozdal úkoly každému ve SPOLU
Foto: Repro koalice SPOLU
Popisek: Předvolební výzva koalice SPOLU

Anketa

Vyčítáte Babišovi kauzu ,,zámek ve Francii"?

hlasovalo: 26170 lidí

Do voleb zbývá málo a volební kampaň graduje. Minimálně ta u hnutí SPOLU, které připomíná, že do voleb zbývá už jen 72 hodin, tedy tři dny. A opět zdůrazňuje, že „Jde o všechno!“ a vybízí své voliče a příznivce, aby v posledních pár okamžicích před volbami šli inspirovat ostatní.

Jak? Jednak na sociálních sítích, kde SPOLU vyzývá, aby si příznivci svou volbu umístili rovnou do profilové fotky. „Nebo si vytiskni naše plakáty a vylep je. Tak do toho! Pošli ostatním vzkaz, že ty se změny rozhodně nebojíš,“ doporučuje koalice SPOLU a šetří tak svůj vlastní toner.

Kromě vylepování plakátů a změny profilovky na sociálních sítích vyzývá SPOLU také k reálné interakci. „Opravdu důležité věci totiž Češi nejradši řeší na pivu. A diskuse to bývá obvykle mnohem přínosnější než třeba na facebooku... Proto vytáhni kamarády a známé do hospody a zkus je různými argumenty přesvědčit, aby volili koalici SPOLU,“ doporučuje.

O vylepování plakátů už řeč byla, SPOLU by ovšem rádo vidělo, aby příznivci roznášeli také letáky, noviny či volební placky, aby byla koalice vidět. „Placku připni na baťoh, do práce vezmi letáky, do okna si vylep plakát,“ radí podporovatelům.

V práci ovšem nemá příznivec SPOLU jen rozdávat letáky, ale také přesvědčovat své kolegy o prospěšnosti změny. A stejně tak na návštěvě vzdálenějšího příbuzenstva. Kromě toho SPOLU inzeruje také své předvolební akce v regionech a vyzývá, aby předvolební prohlášení politiků lidé sdíleli.

Své výzvy má SPOLU i ve formě konkrétních závazků, kterými se příznivci mohou pochlubit na sociálních sítích, například: „Vezmu na pivo kamarády a přesvědčím je volit SPOLU“ nebo „Přesvědčím člena příbuzenstva, aby volil SPOLU“ či dokonce „Zavolám mámě a přesvědčím ji volit SPOLU“. Případně může příznivec SPOLU poslat 20 známým vzkaz, aby koalici volili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…