VIDEO Český aktivista vyrazil na setkání Bilderbergu. A takhle dopadl

02.06.2014 11:18

Jak ParlamentníListy.cz informovaly, o víkendu se opět po roce sešla skupina Bilderberg – tentokrát v dánské Kodani. Jako vždy bylo toto setkání doprovázeno přísnými bezpečnostními opatřeními. Právě na ně doplatil člen strany Svobodných, který kandidoval do Evropského parlamentu, a editor serveru Reformy.cz, Vít Jedlička.

VIDEO Český aktivista vyrazil na setkání Bilderbergu. A takhle dopadl
Foto: hns
Popisek: Přísně tajné, ilustrační koláž

Nejen, že na setkání Bilderbergu vyrazil, ale měl s sebou i quadrokoptéru s kamerou na dálkové ovládání. Skončilo to jeho zadržením.

Na parkovišti u hotelu Marriott v Kodani, kde se letošní setkání skupiny Bilderberg konalo, vypustil Jedlička létající monitorovací zařízení do vzduchu. Chtěl udělat pár leteckých fotografií okolí hotelu. I když se prý jednalo pouze o zkušební let,  už po dvaceti vteřinách za ním přiběhli policisté a zatkli ho. Ve vězení poté strávil sedm nočních hodin, nebylo mu však sděleno žádné obvinění, a tak byl ráno propuštěn.

Předtím ale musel zaplatit pokutu za to, že používání takovýchto zařízení nebylo kolem hotelu povoleno. Spolu s ním byla zatčena i jeho přítelkyně, která s ním byla na místě, i když se vůbec neúčastnila pouštění dronu (létající kamery). Quadrokoptéra byla zabavena.  

  Zdroj: YouTube

Tentokrát se v dánské Kodani sešlo 120 globalistů, a jak prosáklo na veřejnost, bylo to uprostřed klimatu určité paniky. Podle odhadů mnohých konspirátorů bylo letos k oné panice totiž více než dost důvodů. Jeden z nich vyplývá z postoje Ruska, které je neústupné v ukrajinské krizi. Další spočívá v Evropě zachvácené jistým typem revoluce proti EU, což představuje vážnou hrozbu unipolárnímu světu. Trend potvrdily i výsledky nedávných voleb do Evropského parlamentu. Bilderberg se přitom snaží více než 60 let unipolární svět budovat.

Třídenní summit Bilderbergu byl poprvé svolán 29. května 1954. K tématům těchto přísně střežených setkání nejvlivnější světové elity, obklopených tajemstvím a mlčením, letos měla údajně patřit hlavně otázka: Existuje vůbec soukromí?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…