VIDEO Eva Holubová a Josef Klíma vstupují do stávky! Opravdu

18.09.2019 12:13

Eva Holubová, Berenika Kohoutová, Petra Nesvačilová, Josef Klíma, Taťjana Medvecká a Tereza Dočkalová se rozhodli zapojit do společné stávky za klima, která se koná po celém světě 20. září 2019. Společně pro planetu hlásají ve videu, které zveřejnila organizace Greenpeace na svých facebookových stránkách.

VIDEO Eva Holubová a Josef Klíma vstupují do stávky! Opravdu
Foto: Reprofoto: Video Greenpeace
Popisek: Eva Holubová

„Tentokrát jdeme stávkovat všichni. Nejen studenti, ale i rodiče, prarodiče, přátelé, blízcí, no prostě všichni! Přidejte se do události Stávka za klima – společně za budoucnost nás všech a hlavně 20. září přijďte,“ zaznívá v upoutávce.

Anketa

Zeman tvrdí, že by se mělo zvážit zrušení koncesionářských poplatků pro ČT. Jste pro?

96%
4%
hlasovalo: 45899 lidí

Podle organizátorů čelíme největší ekologické hrozbě současnosti – změně klimatu. „Osud planety i budoucích generací je kriticky ohrožen. Zatím máme naději, ale potřebujeme urychleně začít prosazovat řešení, proto stávka proběhne těsně před klimatickým summitem v New Yorku, proto je tak důležité, abyste na ní byli. Tohle je naše šance. Stávkovat budeme po celé republice!“ zaznívá na stránkách.

„Antoine de Saint-Exupéry nám připomíná, že tuhle planetu, zeměkouli, jsme nezdědili po předcích, my ji máme půjčenou od svých dětí,“ říká ve videu herečka Eva Holubová.

Anketa

Jste pro to, aby ČR zrušila uznání státu Kosovo?

95%
5%
hlasovalo: 16791 lidí

„Extrémní počasí. Vedro. Sucho. Požáry. Povodně. Přívalové deště,“ vyjmenovávají pak známé osobnosti pojmy spojené s klimatem. Herečka Taťjana Medvecká se pak svěřila se svým strachem. „Aby mé krásné malé vnučky zažily aspoň takový svět, jaký jsme zažili my,“ podotkla. 

Závěrem pak vystoupil i investigativní novinář Josef Klíma. „Stávka se koná 20. září v devět ráno na mnoha místech v republice,“ zve. „Ten průser je podle mě tak velkej, že by lidi měli apelovat na své rodiče,“ zdůrazňuje herečka Holubová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…