VIDEO Jak zvířata! Odpůrce Zemana dělá pitomce z Čechů, kteří shánějí levné máslo

05.10.2017 13:09

Hudebník a performer Quido MC, který pravidelně vystupuje proti Miloši Zemanovi, přinesl na serveru YouTube satirický pořad Stříkačka, jenž má pojednávat především o závislostech.

VIDEO Jak zvířata! Odpůrce Zemana dělá pitomce z Čechů, kteří shánějí levné máslo
Foto: Repro Youtube
Popisek: Lidé se perou o máslo

„Dnes si budeme povídat o novém fenoménu naší drogové scény, o másle,“ sdělil úvodem Quido MC. „Vím, možná, že si říkáte: Tohle se mi nikdy nemůže stát, mně, ani mým dětem, ani mým rodičům. Opravdu?“ poznamenal Quido a divákům předvedl rvačku v supermarketu o kostky másla. 

„Nedívá se na to lehce, viďte? Dealer, který byl zodpovědný za distribuci drogy v tomto období nám pod podmínkou zachování anonymity vypověděl následující,“ poznamenal Quido MC a pustil vyprávění onoho „dealera“. 

„Bylo to strašný. Ty lidi, jak měli absťák, chovali se jak zvířata. Neumíte si představit, co po nich všechno zůstalo ve skladu. Ten nepořádek, třísky dřeva, zubní protézy, skleněné oko. No, vracím se na ulici prodávat heroin, s tímhle svinstvem nechci mít nic společného,“ vyprávěl „dealer“. 

„Myslím si, že za to můžou tito uprchlíci. Provokačka, účelovka, Kalousek a kampaň,“ sdělil závěrem názor občana Quido MC.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…