VIDEO Janu Krausovi to ujelo před kamerou: To bychom mohli střílet na ulici politiky...

06.01.2017 10:26

Jan Kraus se způsobem sobě vlastním vyjádřil k jednomu z nápadů šéfa resortu vnitra Milana Chovance (ČSSD). Panu ministrovi by se asi ani trochu nelíbilo to, na co Kraus v nadsázce myslí.

VIDEO Janu Krausovi to ujelo před kamerou: To bychom mohli střílet na ulici politiky...
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Moderátor Jan Kraus ve své Show na televizi Prima znovu rozvířil české politické vody. Pozastavil se nad myšlenkou ministra vnitra Milana Chovance, který by rád udělal z občanů partnery státu, pokud jde o zajištění bezpečnosti v zemi. Přímo do ústavy by rád zakotvil právo na obranu se zbraní v ruce, třeba i přímo na ulici, nebude-li zbytí.

Kraus napřed zmínil, že se nám nějak nedaří zrychlit český internet, ačkoli na to dostáváme miliardové dotace z Evropské unie. Naše neschopnost v této věci je prý tak veliká, že si na nás přijede posvítit úředník z Bruselu. Podle Krause se nám možná daří přijít na to, jak tyhle dotace co nejlépe rozkrást.

Vedle toho ovšem také připomněl, že Chovanec má diplom z plzeňské Západočeské univerzity, „z neplatné plzeňské univerzity“ slovy Jana Krause. Pokud „plzeňský učenec“ a ministr tvrdí, že má na mysli především obranu proti terorismu, tak bychom si podle moderátora měli jasně definovat, co všechno lze označit za terorismus.

„Chybí nám taková drobnost, definovat ten terorismus, protože pro někoho může být terorismus i to, že brání tři roky podpoře internetu. To bysme pak mohli střílet i politiky, dokonce na ulici. To by asi nebylo dobrý. Takže dámy a pánové, přejme si, aby ten ... rok, co právě začal, byl i v tomhle lepší,“ rozvíjel úvahu bavič ve své show.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…